Vacature Controleleider Noord-Holland

Vacature Controleleider Noord-Holland

Vacature Controleleider Noord-Holland aanbod, bekijk ons complete en actuele vacature aanbod hieronder.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Controleleider Noord-Holland is bedoeld voor controleleiders uit Noord-Holland. De controleleider die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of nieuwsgierig is naar nieuwe kansen. In de provincie Noord-Holland zijn er tal van mogelijkheden bij met name de middelgrote en grote accountantsorganisaties. Maar ook bij kleine, zelfstandige kantoren stijgt het vacatureaanbod binnen de controlepraktijk. Zowel voor startende als ervaren controleleiders hebben we op dit moment tal van vacatures. We stemmen jouw profiel graag af op de best passende vacature.

Vacature Controleleider Noord-Holland: Aan vacatures geen gebrek

Al jaren zit het vacatureaanbod in deze regio in de lift en er lijkt geen einde aan te komen. Op verschillende functieniveaus is er binnen de controlepraktijk versterking nodig. Dit betekent dat er volop mogelijkheden zijn voor controleleiders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
De snelste groei is te zien in het middensegment. Daar zien we ook meteen een tekort ontstaan in de functiegroep senior assistent accountant / controleleider. Dit biedt wel kansen voor junior controleleiders om eerder door te groeien. Maar gebeurt dit ook in de praktijk? We gaan hierover graag met jou in gesprek.

Wil je verder meer informatie over een van de audit vacatures? Of gewoon vrijblijvend met ons een gesprek aan gaan zonder meteen op vacatures in te zoomen? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar info@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.