Vacature Controleleider Noord-Brabant

Vacature Controleleider Noord-Brabant

Zoek jij naar vacature als Controleleider in de regio Noord-Brabant? Bekijk dan snel ons complete en actuele vacature aanbod.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Controleleider Noord-Brabant is bedoeld voor controleleiders uit de provincie Noord-Brabant. Voornamelijk bij middelgrote kantoren zien we het vacatureaanbod in Noord-Brabant fors toenemen.

Controleleiders gevraagd bij met name middelgrote accountantsorganisaties

Er is landelijk een tekort aan junior en senior controleleiders binnen de controlepraktijk. Veel accountantsorganisaties kampen dan ook met problemen in hun personeelsbezetting. In Noord-Brabant zien we eveneens een tekort aan controleleiders. Daarom zijn er voor jou als controleleider tal van mogelijkheden indien je op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. De arbeidsvoorwaarden staan onder druk, evenals de personeelsbezetting. Niet elk kantoor kent hierin problemen, maar landelijk is het tekort aan controleleiders enorm. Het ziet er naar uit dat dit ook nog wel even aan zal houden.

In Noord-Brabant zijn met name veel middelgrote accountantsorganisaties op zoek naar versterking binnen de audit. Bij een aantal kantoren worden controleleiders ook deels ingezet in de samenstelpraktijk. Wil jij dit juist graag, of wil je je juist focussen op de controlewerkzaamheden?

Wij helpen je graag bij een eventuele carrière switch. Heb jij ruime werkervaring in de audit, dan komen we graag in contact met jou.

Wil je meer informatie over een van de vacatures binnen de controlepraktijk? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840 of stuur een mailtje naar mark.geerlink@profilink.nl.