Vacature Controleleider Gelderland

Vacature Controleleider Gelderland

Bekijk het vacature controleleider Gelderland aanbod hieronder.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Controleleider Gelderland is bedoeld voor (aankomend of ervaren) controleleiders werkzaam binnen de audit praktijk. In Gelderland heeft Profilink vele opdrachtgevers; zowel kleine, middelgrote als grote accountantsorganisaties. Vele hiervan zijn latent op zoek naar versterking binnen hun controlepraktijk.

Profilink zoekt controleleiders door heel Gelderland!

Ben jij al enige tijd werkzaam als senior assistent accountant en wil je de stap maken naar een controleleiders positie? Of ben je juist al jarenlang werkzaam als controleleider en toe aan een stap omhoog? In beide gevallen zijn er veel vacatures te vinden voor de audit professionals. We komen graag in gesprek met jou. Rekeninghoudend met jouw wensen en ambities selecteren we voor jou enkele mooie accountantsorganisaties.

De arbeidsmarkt binnen audit is gunstig en we verwachten dat dit voorlopig nog wel aan zal houden. De vraag is flink toegenomen en het aanbod goede audit professionals lijkt steeds verder af te nemen. Juist dan is het goed om met ons om tafel te gaan om tot een goede selectie te kunnen komen. Via ons schuif je vaak aan bij opdrachtgevers die goed aansluiten op jouw profiel.

Wil je meer informatie over een van de vacatures van controleleider? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.