Vacature Assistent Accountant

Vacature Assistent Accountant

Ben jij op zoek naar een Assistent Accountant Vacature? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Profilink Werving & Selectie is inmiddels al ruim 7 jaar de specialist als het gaat om werven en selecteren van Assistent Accountants. We zijn dan ook de nummer 1 vacaturesite voor Assistent Accountant vacatures.

Je wilt als Assistent Accountant natuurlijk de vacature vinden die het beste past bij jou wensen en ambities past. Je zoekt geen baan voor een tijdje, maar een baan waar je de komende jaren je ei in kwijt kunt. Wij doen er alles aan om jouw wensen en ambities aan te laten sluiten bij jouw toekomstige werkgever in de accountancy. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van  Assistent Accountants. Dit is voor ons een van de belangrijkste functiegroepen en we durven onszelf hierin de wervingsspecialist te noemen.

Begeleiding & advies

We kennen de accountants- en administratiekantoren waarvoor wij bemiddelen dan ook erg goed. We lopen er al jaren over de vloer namelijk. En we doen zaken met vele kantoren die al lang gelieerd zijn aan ons. Dus onze vacatures vind je niet overal op het web. Maar wat met name ook een voordeel is voor jou als Assistent Accountant, dat we je gedurende het gehele proces begeleiden. Wij weten welk salaris past bij welke functie. En daar kun jij je voordeel mee doen. Voor Assistent Accountants die niet direct een passende vacature zien, hebben we vaak al snel binnen ons netwerk een vacature gevonden.

Duurzame relatie

Tenslotte maken we graag kennis met jou als Assistent Accountant om meer over jou als persoon te weten te komen. Zo kunnen we je gedurende jouw loopbaan ook beter adviseren, mochten er bepaalde zaken spelen waar je op dat moment even geen grip op hebt. Of een gesprek over je salaris bijvoorbeeld. We zijn er dus niet enkel om iemand zo snel mogelijk aan een andere baan te helpen. We zetten namelijk in op duurzame relaties.

Waar werk jij straks als Assistent Accountant?

Als Assistent Accountant bieden wij jou de mogelijkheid om in gesprek te gaan met accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. We hebben dan ook een behoorlijke diversiteit aan opdrachtgevers binnen de accountancy & fiscaliteit. Zo doen we zaken met de kleine administratiekantoren, maar ook met de grotere, landelijke accountantsorganisaties. En niet alleen voor ervaren assistent accountant zien wij volop mogelijkheden, maar ook voor beginnend assistent accountants.

Solliciteren als Assistent Accountant

Tijdens de kennismakingsgesprekken met de Assistent Accountants beoordelen we of jouw profiel aansluit op een van onze Assistent Accountant vacatures. Indien we tot de conclusie komen dat er genoeg aanknopingspunten zijn, dan introduceren we jou graag bij onze opdrachtgevers. Uiteraard zorgen we er voor dat er voldoende mogelijkheden zijn tot zelfontplooiing en opleiding. Ook zorgen wij er voor dat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn liggen met de marktconforme standaarden.

Vrijblijvend inschrijven

Maar wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn zonder meteen te solliciteren op een openstaande assistent accountant vacature? Zonder meteen je gegevens te verstrekken. Schrijf je in via onze website. Dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens. In overleg met jou bepalen we op welke manier we jou bij een opdrachtgever presenteren. Uiteraard kun je ook contact opnemen met ons om eens vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren, via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.