Vacature Accountant Groningen

Vacature Accountant Groningen

Bekijk ons complete en actuele aanbod Vacature Accountant Groningen.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Woon je in Groningen en ben je toe aan een nieuwe uitdagende stap als accountant? Profilink doet zaken met accountantskantoren door heel Groningen. We doen zowel zaken met kleine, middelgrote en landelijke accountants- en administratiekantoren.

Gebruik onze expertise in jouw zoektocht naar de juiste accountant vacature

Ben jij accountant AA of RA en op zoek naar een vacature in de regio Groningen? Wij zijn zeer bedreven in het vinden van de juiste match tussen accountants en werkgevers. Voor een goede accountant is altijd plek, al duurt de zoektocht soms wat langer. Opdrachtgevers in deze regio publiceren niet snel een vacature online, maar zijn vaak latent op zoek naar accountants.

Voor accountant vacatures zoeken wij kandidaten in de functiegroepen senior assistent accountant, relatiebeheerder, mkb-adviseur, teamleider of manager. Onze opdrachtgevers bieden uitstekende doorgroeimogelijkheden evenals studiemogelijkheden.

Wil je meer informatie over een van de accountant vacatures? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar info@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen en de mogelijkheden door te nemen.