Vacature Accountant Drenthe

Vacature Accountant Drenthe

De pagina Vacature Accountant Drenthe is bedoeld voor accountants die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en woonachtig zijn in de provincie Drenthe. Bekijk ons complete en actuele vacature aanbod voor de functie accountant in Drenthe.

Het vacature aanbod voor accountants in Drenthe is klein. Echter is Profilink Werving & Selectie voor diverse opdrachtgevers in Drenthe latent op zoek naar accountants. Deze vacatures staan vaak niet op websites van opdrachtgevers, maar worden via wervingsbureaus uitgezet. We hopen daarom vrijblijvend met jou in contact te komen als jij een mooi cv hebt opgebouwd. Wij doen zaken met zowel kleine, middelgrote als grote accountantsorganisaties. In Drenthe is er momenteel voornamelijk vraag naar accountants bij de klein tot middelgrote accountantskantoren.

Sollicitatieprocedure voor jou als Accountant

Wil jij solliciteren op een van de accountant vacatures dan kan dit onderaan de pagina via de sollicitatie button. Staat er echter tussen het aanbod van vacatures geen interessante positie bij voor jou als accountant? Bel (0622210840) dan met Mark Geerlink of mail dan naar mark.geerlink@profilink.nl voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin proberen we een beeld te krijgen van jouw wensen en ambities en van daaruit een match te vinden met een van onze opdrachtgevers.

Daarna vindt een oriënterend, eerste gesprek plaats bij een opdrachtgever waar gekeken wordt of jij als persoon binnen de organisatie past. Na dit gesprek vindt evt. een tweede gesprek plaats waar inhoudelijk verder wordt gesproken over functie-inhoud en hier komen vaak ook al arbeidsvoorwaarden ter sprake. Uiteindelijk zal er wel of geen aanbieding vanuit de werkgever worden gedaan.