vacature-assistent-accountant-someren

Stap 6: Tekenen maar en de champagne mag op tafel!

Jouw recruiter helpt je graag in de laatste fase om eventuele wensen of vragen vanuit jouw kant nog te beantwoorden die in het voorstel of de arbeidsovereenkomst staan en zorgt er voor dat alles duidelijk en naar wens verloopt. De champagne mag op tafel.

vacature-assistent-accountant-baarn

Stap 5: Eventueel tweede gesprek of voorstel voor indiensttreding

Onze opdrachtgever wil in sommige gevallen nog graag een tweede gesprek. Als dit van beide kanten positief is volgt er een voorstel tot indiensttreding. In sommige gevallen is de opdrachtgever na een gesprek al helemaal enthousiast en krijg je direct al een voorstel.

vacature-administratief-medewerker-rotterdam

Stap 4: Het vervolggesprek bij de opdrachtgever

Indien jij en de recruiter nog steeds enthousiast zijn wordt een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland bij de opdrachtgever.

vacature-parttime-salarisadministrateur-zevenaar

Stap 3: In het ‘echt’ of “via teams” ontmoeten

Na een telefonisch gesprek bereiden we je nog graag voor op het gesprek bij jouw potentiële werkgever. We zetten graag samen met jou de puntjes nog even goed op de i in een korte “meeting” via teams of fysieke ontmoeting.

vacature-accountant-kampen

Stap 2: Eerste contact

De recruitment consultant die gaat over de vacature en alles over het bedrijf en de functie weet zal jouw wensen bespreken en samen met jou kijken of er genoeg aanknopingspunten zijn om verder te praten.

vacature-assistent-accountant-amersfoort

Stap 1: Je solliciteert

Na het insturen van jouw sollicitiegegevens wordt je door ons doorgaans al binnen 24 uur gebeld! Ben je niet in de gelegenheid op te nemen, dan kun je ons s’avonds en zelfs in het weekend bellen!

End of content

End of content