Vacature assistent accountant in Hoogeveen (Drenthe)

Wij hebben voor onze opdrachtgever in Hoogeveen (Drenthe), een fullservice, middelgroot, regionaal georiënteerd accountantskantoor, een vacature vacant als assistent accountant samenstel (combinatie met audit kan ook). In verband met latente groei van de klantenportefeuille zoeken we een collega medewerker assistent accountant binnen de samenstelpraktijk. Je komt te werken bij een fullservice, middelgroot en professioneel accountantskantoor met AFM-vergunning. Een diverse, uitdagende klantenportefeuille wacht op jou. Klanten zijn al lang gelieerd aan het kantoor en bij deze werkgever tref je een sociale, open werkcultuur.

Jouw rol als assistent accountant 

We zoeken een assistent accountant met ervaring in een samenstelpraktijk bij een accountants- of administratiekantoor. Iemand die zich thuis voelt binnen een kantoor met korte lijnen. Binnen de samenstelpraktijk ben je als assistent accountant centraal contactpersoon voor je klanten als het gaat om verslaglegging en administratieve dienstverlening. Je werkt volledig digitaal en neemt klanten mee in de optimalisatieslagen rondom administratieve processen.

Soms werk je als assistent accountant op locatie (veelal regio Drenthe), maar veelal op kantoor. De meeste klanten komen langs op kantoor. Je werkt in een team met meerdere assistent accountants aan samenstelopdrachten en als de kennis het toe laat pak je ook adviesopdrachten op. De samenstelling van jouw klantenportefeuille hangt mede af van jouw wensen en expertise. Daar komen we samen achter.

We zoeken een assistent accountant die 24 tot 40 uur beschikbaar is en op zoek is naar een vaste baan voor langere tijd.

Voel jij je als een vis in het water in een dergelijke werkomgeving denk je? Dan willen we graag onder het genot van een bak koffie met jou verder praten over deze superleuke vacature als assistent accountant in Drenthe.

Functie-eisen

✅ werkzaam (geweest) als assistent accountant
✅ woonachtig in Drenthe of directe omgeving
✅ HBO werk- en denkniveau, liefst ook financiële opleidingsrichting
✅ klantgericht, analytisch en cijfermatig sterk
✅ bekend met moderne (digitale) rapportagesoftware

Wat wij jou als assistent accountant bieden

✅ mooie brede en klantgerichte vacature als assistent accountant met focus op klantcontact
✅ informele, prettige en gemoedelijke werksfeer op kantoor met enthousiaste accountancy collega’s
✅ digitale, moderne werkomgeving met vooruitstrevende rapportagesoftware
✅ uitstekende arbeidsvoorwaarden
✅ uitstekend inwerktraject door een relatiebeheerder of accountant
✅ flexibele werktijden en thuiswerken mogelijk
✅ vast contract voor de juiste kandidaat