Wervingsbureau financieel

Wervingsbureau financieel

wervingsbureau-financieel
wervingsbureau-financieel

Werving financieel personeel

Zoek je als opdrachtgever een professionele partij die al de nodige jaren ervaring heeft in de werving & selectie van finance personeel? Dan ben je bij Profilink aan het juiste adres. We groeien sterk en blijven dagelijks finance kandidaten binden aan mooie opdrachtgevers in het finance vakgebied. De werving & selectie van financieel personeel is waar wij sterk in zijn. Puur vanwege onze enorme affiniteit en interesse in “finance”.

Financieel wervingsbureau met geheel eigen aanpak

Je hoeft ons maar in een paar woorden te vertellen wat jij zoekt en wij geven er onze eigen draai aan. Maar wel met een aanpak die garant staat voor succes. We weten de besten in het finance vak te raken en te interesseren. We zorgen dat jouw ideale kandidaat met ons in gesprek gaat. En nog belangrijker, zo snel mogelijk bij jou aan tafel zit. We werken door heel Nederland en onze consultants hebben allemaal een financiele achtergrond. Ze spreken de taal die iedere financial verstaat. 

De beste prijs-kwaliteitsverhouding als finance wervingsbureau

We zijn niet de allergoedkoopste recruitment partij, maar gaan ook voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. We rekenen een wervingsfee van 17,5 % van een bruto jaarsalaris. Voor nieuwe klanten geldt eenmalig een gereduceerd tarief van 15 % van een bruto jaarsalaris. Maar het allerbelangrijkste voor ons is het aanblijfpercentage. Hoe lang blijft iemand werkzaam na een bemiddeling. En dat is iets waar we trots op zijn, want nauwelijks zijn er kandidaten die binnen twee jaar vertrekken naar een nieuwe werkgever.

We weten wel zeker dat onze manier van werken daar aan bijdraagt. Het managen van de verwachtingen van beide partijen en concreet een toekomstplan kunnen bieden. En dit evt. ook alvast op papier te zetten. Niet iemand “paaien” met mooie verkooppraatjes, maar concreet aan onze doelgroep vragen wat zij belangrijk vinden, niet alleen in hun werk, maar ook privé. Dat is waar het wat ons betreft om draait. 

Zet meteen jouw finance vacature uit via ons!

Wil je direct geholpen worden en vandaag nog een goede kandidaat in jouw mailbox? Plaats dan gratis een vacature en wij stellen jou vrijblijvend kandidaten voor. 

p.s.: wanneer het zal leiden tot een bemiddeling zijn uiteraard de reguliere tarieven voor bemiddeling van toepassing, alleen het plaatsen van de vacature zelf is gratis. 

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.