Uitzendbureau financieel personeel

Uitzendbureau financieel personeel

fiscaal-personeel
fiscaal-personeel

Nr. 1 uitzendbureau voor financieel personeel door heel NL

Ben je op zoek naar een uitzendbureau voor financieel personeel? Profilink kan je verder helpen. De recruiters zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het financiële vakgebied. Zij zijn al jaren werkzaam zijn als financieel recruiter, waardoor ze de financiële wereld door en door kennen. Dus zoek jij een betrouwbaar financieel georiënteerd uitzendbureu? Lees dan snel verder.

De juiste financiële man op de juiste plek

Kwaliteit boven kwantiteit is het motto binnen Profilink. Daardoor is ons netwerk van finance opdrachtgevers zo groot geworden en groeien we nog steeds enorm. Onze opdrachtgevers vinden het fijn dat ze zich niet hoeven te bekommeren om het werven en selecteren van goed financieel personeel. Dat voorwerk hebben wij al gedaan. En daar zijn ze maar wat blij mee. Dat er op voorhand niet heel veel vragen worden gesteld, geeft aan dat we al snel begrijpen wat de opdrachtgever zoekt. Zowel op basi van harde als zachte functiecriteria weten we het kaf van het koren te scheiden. En met succes. We bemiddelen lopende band goede financieel georiënteerde kandidaten.

Laat het financiële personeel maar aan ons over

Dat we binnen het vakgebied financieel van alle markten thuis zijn weten we keer op keer te bewijzen. Of een opdrachtgever ons nou inschakelt voor de zoektocht naar een cfo of voor een financieel medewerker. We bemiddelen kandidaten op allerlei niveau’s en binnen diverse disciplines. Maar ook op parttime en fulltime basis en voor tijdelijke en vaste functies. Van alle markten thuis dus, maar wel binnen de financiële wereld.

In vogelvlucht naar jouw financiële droombaan

Projecten lopen door, nieuwe klanten komen binnen, achterstanden moeten worden weggewerkt. Om tal van redenen willen opdrachtgevers het liefst vandaag nog nieuw financieel personeel aantrekken. Gelukkig hebben we veel know-how op het gebied van recruitment, maar ook op marketing gebied. MIddels de nieuwste marketing en recruitment technieken kunnen we voortvarend, maar wel zorgvuldig te werk gaan. We wetenvaak binnen een of enkele dagen al welke opdrachtgevers in gesprek willen met onze financiële toppers.

Wil je meer weten over het uitzenden van financieel personeel? Neem dan contact op met een van onze financieel recruiters, M. Geerlink, via telefoonnummer 0622210840 of stuur een mail.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.