Uitzendbureau Accountancy

Uitzendbureau Accountancy

uitzendbureau accountancy
uitzendbureau accountancy

Het uitzendbureau voor accountancy personeel, tijdelijk en vast!

Ben jij als kandidaat of opdrachtgever op zoek naar een uitzendbureau die gespecialiseerd is in de accountancy? Dan zit je bij profilink goed. Met circa 10 jaar ervaring in de branche kennen ze de accountancybranche goed.

Divers aanbod van accountancy vacatures

Of je nou een vacature zoekt bij een klein administratiekantoor of bij een van de grote top-tien kantoren. We bedienen klein en groot, nationaal en internationaal. Of je nou op zoek bent naar  een fulltime baan of parttime baan in de accountancy. Wij zorgen er voor dat jij de baan vindt die bij jouw profiel past. Pas dan zijn wij tevreden.

Vast en tijdelijk accountancy personeel

In de accountancy is het aanbod van vaste functies enorm. Terwijl we het aantal tijdelijke functies zien afnemen (door met name corona). Maar of dit zo blijft is maar de vraag. Bij Profilink kun je in ieder geval terecht voor vast en tijdelijk personeel (uitzenden, detacheren, werving & selectie, interim).

Wanneer je in verband met ziekte, zwangerschapsverlof of tijdelijke drukte handjes nodig hebt? Dus met name mensen die vaktechnisch hun mannetje staan. Maar ook flexibel zijn en direct ingezet kunnen worden. Dan kunnen wij jou zeker helpen. Of je nou een tijdelijke assistent accountant, accountant of fiscalist zoekt.

We hebben tenslotte een samenwerking met diverse zzp’ers. Deze kunnen wij doorlenen voor zeer aantrekkelijke tarieven. Denk aan € 50,- voor een ervaren assistent accountant en € 60 – 80,- voor een accountant of fiscalist. Dit vind je niet snel elders weten wij.

Als gespecialiseerd uitzendbureau bieden wij voor de accountancy branche dus maatwerkoplossingen. De condities en voorwaarden die hieraan gekoppeld zijn nemen we graag door in een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek op welke wijze je personeel bij Profilink kunt inlenen. U kunt contact opnemen met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.