Recruitment uitbesteden

Recruitment uitbesteden

recruitment uitbesteden
recruitment uitbesteden

Waarom zou je je recruitment activiteiten uitbesteden aan ons? Wij gaan als recruitmentbureau op zoek naar de best passende profielen bij een vacature. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zien heel veel (potentiele) opdrachtgevers worstelen met hun recruitment activiteiten. Ze zetten een vacature op hun website, laten het doorplaatsen via jobboards en zetten het nog even ter volledigheid op facebook en.of instagram. En afwachten maar. Maar is dit in de huidige arbeidsmarkt van 2022 voldoende om al jouw vacatures in te vullen? Nou nee, absoluut niet. Je moet toch echt een recruitmentbureau aan het werk zetten, waarbij actief kandidaten worden benaderd en vooral ook passief zoekende kandidaten. Dat zijn vaak de beste kandidaten. En wat dacht je van de maandenlange uiteenzetting en werving die tevergeefs is? Dit levert een hoop frustratie op en de drukte neemt alleen maar verder toe, nieuwe klanten worden niet goed bediend en de “druk staat vol op de ketel”.

We zijn door heel NL inzetbaar als recruiter door ons landelijke netwerk. We hebben in alle provincies fysieke kantoorlocaties waar wij vrijblijvend afspraken kunnen plannen met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Wat mag je verder van ons mag verwachten?

✅ Specialist in finance en accountancy functies; wij ademen een en al “finance” en spreken deze taal al meer dan 15 jaar.
✅ Succesvolle wervingsstrategie; een concept waarvan we weten dat het werkt, al meer dan 15 jaar maken we de mooiste matches tussen kandidaten en opdrachtgevers, dat is waar recruitment voor ons over gaat.
✅ Meer dan een recruitmentbureau; je hebt een sparringpartner voor het leven. Of het nou gaat om loopbaan- of opleidingsadvies of een salarischeck door een opdrachtgever, je kunt altijd bij ons terecht en de duurzame relatie staat bij ons altijd voorop.
✅ Zekerheid en garantie in één; bevalt een medewerker niet, dan betaal je maar een deel van de wervingsfee. Verder werken we op basis van no-cure-no-pay.

Vrijblijvend met een recruiter spreken

Ben je nieuwsgierig wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met recruiter / consultant M. Geerlink via 0622210840 of stuur hem rechtstreeks een mail.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.