Interim Finance

Interim Finance

fiscaal-personeel
fiscaal-personeel

De interim finance partner van Nederland

Anno 2022 neemt de krapte steeds verder toe op de arbeidsmarkt, dus interim finance professionals zijn harder nodig dan ooit. Onze klanten lopen vast met grote projecten waarin financiele processen geoptimaliseerd worden. Hoog opgeleide en goed gekwalificeerde financials zijn moeilijk te vinden. Dus de behoefte aan tijdelijke interim financials is steeds groter. Zo kun je als organisatie wendbaar blijven en omzetgroei worden opgevangen. Wanneer is het omslagpunt om de switch te maken van vast financieel personeel naar interim financieel personeel? En wat zijn de mogelijkheden daarin? Dat kan Interim Finance Recruiter Mark Geerlink je vertellen.

Wanneer doorschakelen naar interim professionals?

Je wil als organisatie niet te afhankelijk zijn van interimmers, maar je wilt ook kunnen blijven groeien. Geen nee hoeven te verkopen aan nieuwe klanten is ook wat waard. Wanneer je als organisatie de stap maakt naar het aantrekken van interim finance professionals is lastig te zeggen en hangt ook vaak samen met visie, HRM-beleid, toekomstperspectief en de huidige arbeidsmarkt. De belangrijkste voorwaarde is dat een onderneming financieel gezond moet zijn in combinatie met een hoge klant- en medewerkers tevredenheid. Dat kan een basis zijn om op kleinschalig niveau na te gaan denken over een interim schil binnen de organisatie. Afhankelijk van de omvang van een finance afdeling, bepaal je hoeveel interim finance professionals je als werkgever wilt aantrekken. Een verhouding van maximaal 5 tot 10 % van het totaal aan medewerkers op een afdeling als interim finance professional is nog gezond.

Ingevulde interim finance projecten

Sinds vorig jaar hebben we uiteenlopende interim opdrachten met succes weten in te vullen. Een aantal voorbeelden van afgeronde interim projecten:

  • Interim controller bij een internationaal productiebedrijf
  • Interim controller bij een internationaal transportbedrijf
  • Interim boekhouder bij een lokaal opererend productiebedrijf
  • Interim finance manager bij een internationale toonaangevende industriële speler
  • Interim financieel medewerker bij een financiele dienstverlener (2 fte’s)
  • Interim salarisadministrateur bij een grote bouwonderneming
  • Interim CFO bij een multinational
  • Interim finance manager bij een internationale handelsonderneming

Zoek jij een partner voor Interim Finance opdrachten

Voor zowel opdrachtgevers als interimmers zijn wij het interim finance recruitmentbureau waar zorgvuldigheid, kwaliteit en een duurzame relatie centraal staan. We doen liever geen zaken als je even snel van A naar B gebracht wil worden. Wij zijn meer dan een recruiter, onze consultants houden intensief contact met jou als interim (opdrachtgever). We zijn verder compleet transparant als het gaat om interim inleenovereenkomsten, tariefstelling en verdere afspraken. Geen vanzelfsprekendheid weten we. Wil je meer weten hoe wij werken? Bel met Mark Geerlink, interim recruiter, via 0622210840 of mail hem.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.