Headhunter finance

Headhunter finance

fiscaal-personeel
fiscaal-personeel

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat

Zoek je een finance headhunter die de taal spreekt die financials ook spreken? Die de financiële markt van A tot en met Z kennen? Dan ben je bij Profilink aan het juiste adres. Je werkt dan samen met een headhunter die op financieel vlak veel gezien heeft. Kwaliteit boven kwantiteit en de duurzame relatie staat daarbij centraal. Dat zijn waarden die je bij profilink tegen komt, met een transparante en doordachte, maar ook unieke werkwijze. Headhunting binnen het vakgebied finance is echt een vak apart. En wij durven te zeggen dat we dit vak wel beheersen na 15 jaar ervaring. Meerdere financials zijn met succes gehunt door ons.

Werkwijze headhunting

Onze werkwijze is transparant, doortastend en gebaseerd op een duurzame relatie. Wij zijn voortvarend, maar gaan wel zorgvuldig en (soms toch ook) geduldig te werk. Maar geduld wordt beloond, zeggen we vaak. Financials gaan namelijk niet over een nacht ijs. En dat weten we als geen ander. We leggen soms iets in de week en anticiperen hier later weer op. We weten het juiste momentum te pakken en slaan dan toe. Zonder agressiviteit, maar juist met beleid. Het financiële wereldje is namelijk veel te klein.

Uitbesteden headhunting opdracht

Wil je graag eens vrijblijvend sparren met een deskundig consultant die jou alles over de headhunting diensten binnen Profilink kan vertellen? Neem dan gerust eens contact op met Consultant en headhunter Mark Geerlink, via telefoonnummer 0622210840 of mail hem.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

detachering-financieel-personeel

Detachering financieel personeel

De partner voor detachering van financieel personeel Profilink detacheert al meer dan 15 jaar financieel …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.