Gratis personeel werven

Gratis personeel werven

gratis personeel werven
gratis personeel werven

Zoek je een werving- en selectiebureau of uitzendbureau waar je gratis personeel kunt werven? Dan ben je bij Profilink aan het juiste adres. Maak namelijk direct gebruik van de mogelijkheid om kosteloos jouw vacature via ons te plaatsen. Met verschijningen in “google for jobs”, linkedin en andere social media kanalen weten we onze doelgroep te bereiken. Maar niet te vergeten heeft onze website natuurlijk al een enorme aantrekkingskracht van kandidaten uit de accountancy en fiscaliteit.

Gratis vacatures plaatsen

Ben je als opdrachtgever al een tijdje op zoek naar goed gekwalificeerdpersoneel? Advertenties geplaatst, uitzendbureau’s ingeschakeld, maar nog steeds geen vacatures ingevuld? Dan kan Profilink je zeker verder helpen. Met onze geavanceerde search mogelijkheden vinden we namelijk op een snelle manier “goed” talent. Dus maak snel gebruik van de mogelijkheid om jouw vacatures gratis door te plaatsen via ons. Kijk hier voor meer informatie.

Gratis cv database

Wil je eigenlijk zo snel mogelijk de juiste kandidaat. Dan is er ook nog een mogelijkheid om
“online” kandidaten te slecteren. En het mooiste is dat je de kandidaat ook meteen kunt uitnodigen voor een gesprek. Hoe geweldig is dat? Staat jouw kandidaat er niet tussen? Dan hebben we ook nog de mogelijkheid om een zoekopdracht uit te zetten. Dan zorgen we er vaak voor dat jij binnen 24 uur een goed cv in je mailbox hebt. Voor de gratis cv database, klik hier.

Contact over werkwijze of andere vragen?

Wil je meer weten hoe wij er voor zorgen dat jij binnen kort tijdsbestek goede kandidaten op je pad krijgt. Ontdek de kracht van recruitment en bel vrijblijvend met M. Geerlink via 0622210840 of mail hem rechtstreeks.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.