Goedkoop uitzendbureau

Goedkoop uitzendbureau

goedkoop uitzendbureau
goedkoop uitzendbureau

Goedkoop uitzendbureau

Een goedkoop uitzendbureau vinden is tegenwoordig niet zo makkelijk meer? De wervingsfee’s zijn de afgelopen jaren weer gestegen tot wel 25 a 30 % van een bruto jaarsalaris. Vooral de grotere bedrijven betalen het. En waarom? Omdat ze vaak geen tijd hebben om vacatures lang uit te zetten. Vaak zoeken grote bedrijven het ook eerder bij de wat bekendere uitzend- en wervingsbureaus. En die zijn dus vaak wat duurder.

Is goedkoop geen duurkoop in de uitzendwereld?

Profilink is het bewijs van niet. We zijn al meer dan 10 jaar actief en onze wervingsfee is nog altijd laag. Veel lager dan gemiddeld. Namelijk 15 % wervingsfee betaal je als opdrachtgever bij een succevolle plaatsing. Daar komt ook nog eens een garantieregeling bij. Wat houdt dit in? Nou simpelweg als iemand niet naar behoren functioneert, dan betaalt u niet het hele bedrag aan wervingsfee. En we kunnen je zeggen, dat zie je niet veel terug bij andere uitzendorganisaties.

Verder hanteren we het motto “kwaliteit voor kwantiteit” en vinden we het belangrijk dat het aanblijfpercentage zo hoog mogelijk ligt. En als we dan bij veel klanten na een jaar (of 2 a 3) weer op de koffie komen. Dan is het toch geweldig om te zien dat onze geplaatste kandidaten er  nog met veel plezier werkzaam zijn.

Wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact op met onze recruiter M. Geerlink via 0622210840 of mail hem rechtstreeks.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.