Fiscalisten gezocht

Fiscalisten gezocht

Fiscalisten-gezocht
Fiscalisten-gezocht

Fiscalisten gezocht

Ben jij als fiscaal georienteerd kantoor op zoek fiscalisten? De fiscale versterking waar jullie naar op zoek zijn, hebben wij vaak al gevonden. Informeer snel naar de mogelijkheden om fiscale kandidaten op jullie pad te krijgen. Misschien hebben wij de fiscalist die jullie zoeken al in ons bestand staan.

Zoektocht naar fiscalisten is moeilijk

De zoektocht naar de juiste fiscalist is erg moeilijk. Er zijn namelijk tal van belastinggebieden waar je als belastingadviseur kennis van moet hebben. Maar misschien zoekt uw organisatie wel juist die specialist. Daar komt bij dat fiscalisten van nature niet zomaar overal hun cv’s neerleggen. Vaak bewandelen zij samen met een gespecialiseerd wervingsbureau hun zoektocht naar het juiste fiscale kantoor. Fiscale vacatures zijn namelijk over het algemeen vrij breed. Ook zien we lang niet altijd dat fiscale posities online worden uitgezet. Terwijl er wel degelijk fiscale behoefte is binnen een belastingadvieskantoor of accountantsorganisatie.

De juiste fiscalist vind je via ons

De fiscalist waar jullie naar op zoek zijn, staat wellicht tussen onze beschikbare kandidaten. Zo niet, dan komen we graag met uw organisatie in contact. Wij weten namelijk 9 van de 10 keer wel die fiscalist te vinden waar jullie naar op zoek zijn. We kennen de fiscale markt erg goed en weten ook de juiste wervingsmethodieken in te zetten om tot een goede match te komen.

Dus ben je op zoek naar fiscale versterking voor jouw organisatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0622210840 of stuur een mail.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.