Finance uitzendbureau

Finance uitzendbureau

finance uitzendbureau
finance uitzendbureau

Het nr. 1 finance uitzendbureau door heel NL

Ben jij op zoek naar een finance uitzendbureau? Dan zit je bij Profilink wel goed. De finance consultants bij ons hebben allemaal affiniteit met de finance branche. Daar komt nog bij dat zij al jaren werkzaam zijn als finance recruiter. Waardoor ze de financiele markt door en door kennen. Dus zoek jij een betrouwbaar finance uitzendbureu? Lees snel verder.

Het uitzendbureau voor financieel personeel waar kwaliteit op 1 staat

Kwaliteit boven kwantiteit! Dat is al jaren ons motto. En daardoor is ons netwerk van finance opdrachtgevers juist groot geworden. Want jij zoekt als werkgever een goede financial die weet waar hij over praat.

Van alle markten thuis

Dat we van alle markten thuis zijn, hebben we al jaren bewezen. En dan doelen we op de hoeveelheid finance functies waar wij in bemiddelen. Noem een finance functie en je vindt ze via ons. En of je nou een voltijd job of een deeltijd job zoekt. Of een werkplek waarbij je praktik kunt combineren met een studie. Ook dat is mogelijk bij ons. Kortom, de mogelijkheden zijn dus onbegrensd.

In vogelvlucht naar jouw finance droombaan

Tenslotte vinden we het belangrijk dat dit alles in een redelijk kort tijdsbestek gebeurd. Uiteraard letten we hierbij goed op het verwachtingspatroon van kandidaat en opdrachtgever. Maar we staan er om bekend dat we een goede doorlooptijd hebben van vacatures. En vullen we de vacatures niet in? Dan geven we dat eerlijk mee.

Jouw wervingstraject uitbesteden aan een gedegen finance uitzendbureau?

Wil je meer weten over het uitbesteden van recruitmentactiviteiten? Neem dan contact op met een van onze recruiter, M. Geerlink, via telefoonnummer 0622210840 of stuur een mail.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.