Finance Recruitment

Finance Recruitment

finance recruitment
finance recruitment

De juiste financial op de juiste plek

Finance recruitment is onze passie. Het continue boeien en binden van hoogopgeleide financials. Dat is waar we al meer dan 15 jaar goed in zijn. Met een vooraf duidelijk plan kom je bij Profilink nooit voor verrassingen te staan. En in die 15 jaar dat we actief zijn in het vakgebied finance zijn heel wat kandidaten en opdrachtgevers jou voor gegaan. We horen vaak terug dat we voortvarend, duidelijk en transparant zijn met de focus op een duurzame relatie. Waarbij we gaan voor kwaliteit, boven kwantiteit. Zoek je een finance recruitment partner die je van A naar B brengt, of zo snel mogelijk zoveel mogelijk kandidaten levert? Sla ons dan maar over. Wij gaan voor een duurzame relatie en doen er liever een week langer over in de wetenschap dat we die een of twee superieure financials weten over te halen om juist bij jou het gesprek aan te gaan.

“Wij ademen finance”

Consultants die alleen maar “finance” in hun portefeuille hebben. We weten dus waar we over praten en kunnen al heel snel de diepte in. In no-time is een functieprofiel duidelijk en kunnen we ons focussen op hetgeen we echt goed in zijn; het vinden van goed gekwalificeerd financieel personeel. Gemiddeld genomen trekken wij 2 tot 4 weken uit voor een wervingsprocedure. Maar dan weet je ook dat de financials waarvan jij een profiel ontvangt in de basis voldoen aan de gestelde harde functiecriteria. Meestal worden er 2 tot maximaal 5 kandidaten geselecteerd voor een eerste gespreksronde. En vaak ervaren onze opdrachtgevers een luxe positie vanwege de keuze tussen enkele top financials. En dat is waar wij dan weer blij van worden.

Wat betaal je voor de juiste financial? Een vriendelijke “fee” van 17,5 % van een bruto jaarsalaris. En dat is het dubbel en dwars waard horen we vaak achteraf. Juist van die opdrachtgever die in de eerste aanleg nogal sceptisch is. Maar wat als jij 3 tot 6 maanden loopt te stoeien met het uitzetten van vacatures en maar niet die “kwalitatieve” kandidaat uit de markt weet te vissen? Juist, daar zijn wij voor.

Vele finance vacatures en (interim-) opdrachten ingevuld

Het is teveel om zo even op te noemen, want wekelijks, bijna dagelijks bemiddelen we goed gekwalificeerde financials bij uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Van administratief medewerker tot en met de CFO (Chief Financial Officer). Een glimp van een aantal vacatures die we het afgelopen jaar hebben ingevuld;

 • Interim Controller bij een internationaal productiebedrijf
 • Boekhouder bij een lokaal opererend productiebedrijf
 • Financieel medewerker bij een dienstverlener
 • Senior Controller bij een internationale toonaangevende industriële speler
 • Payroll Advisor bij een landelijke bouwonderneming
 • Business Controller bij een internationale beursgenoteerde onderneming
 • Controller bij een internationaal opererend transportbedrijf
 • Manager Finance bij een internationaal productiebedrijf
 • CFO bij een technische handelsonderneming
 • Senior Administrateur bij een financiële dienstverlener
 • Finance Manager bij een toonaangevend productiebedrijf
 • Interim Controller bij een internationale handelsonderneming

Zijn er nog onduidelijkheden of mis je nog informatie om te kunnen bepalen of je met ons een samenwerking aan wil gaan op het gebied van recruitment. Je mag gerust referenties raadplegen. Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met onze finance recruitment manager, Mark Geerlink via 0622210840 of stuur een mail.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.