Detacheringsbureau Accountancy

Detacheringsbureau Accountancy

detacheringsbureau-accountancy
detacheringsbureau-accountancy

Nr. 1 detacheringsbureau voor de accountancybranche

Zoek jij een detacheringsbureau accountancy? Profilink is de detacheringsspecialist als het gaat om het plaatsen van detacheren van accountancy professionals. Wij hebben latent door heel Nederland diverse detacheringsopdrachten die ingevuld kunnen worden. Onze opdrachtgevers betreffen accountants- en administratiekantoren.

Inhoud accountancy detacheringsopdrachten

Regelmatig zoeken onze opdrachtgevers tijdelijk personeel. In geval van piekdrukte, ter vervanging van zwangerschapsverlof of door ziekte. In de meeste gevallen gaat het om reguliere accountancy werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het verwerken en controleren van administraties. Maar ook het samenstellen van tussentijdse cijfers en jaarrekeningen. Eveneens kan het voorkomen dat je je bezig houdt met controle-opdrachten.

Duur detacheringsopdracht

De duur van de opdracht is afhankelijk van de aard en omvang van werkzaamheden. De gedetacheerde medewerker, het detacheringsbureau en de opdrachtgever geven hierin hun wensen aan en na overleg worden de tijdsduur en het aantal uren per week bepaald.

Deta-vast contructie

Mocht een detacheringsperiode bijzonder goed verlopen, dan kan het zijn dat de opdrachtgever langer gebruik wil maken van de medewerker. In sommige gevallen wil zij de gedetacheerde medewerker overnemen. In dat geval is het mogelijk om na een bepaald aantal uren de gedetacheerde medewerker kosteloos over te nemen, dan wel een (kleine) afkoopsom te betalen.

Meer informatie over het nr. 1 detacheringsbureau binnen de accountancy?

Als gespecialiseerd detacheringsbureau in de accountancybranche werken wij met maatoplossingen. De bijbehorende condities en voorwaarden rondom de detachering kunnen nader worden besproken aan de hand van een intake gesprek. We vertellen je dan graag in een gesprek over de werkwijze en mogelijkheden van detachering via Profilink.  Dus neem contact op met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.