Accountancy recruiters

Accountancy recruiters

accountancy recruiters
accountancy recruiters

Accountancy Recruiters

Zoek jij vacatures in de accountancy? Dan is Profilink de nr. 1 recruiter voor jou. Met doorlopend honderden vacatures. Of je nou een accountant baan of een fiscale job zoekt, Profilink kent alle disciplines die thuis horen in de accountancy. Accountancy recruiters zijn moeilijk te vinden. Meestal vind je iemand die finance breed werkzaam is. Of nog breder, wat betekent dat finance onderdeel is binnen de tak recruitment. Bij Profilink vind je iemand die meer dan 10 jaar bekend is in de accountancy en fiscale sector. En al jaren matches maakt die tot stand komen met als doel een langdurig dienstverband aan te gaan. En we kunnen zeggen dat meer dan 80 % na vijf jaar nog altijd werkzaam is bij dezelfde werkgever. Statistieken waar we enorm trots op zijn. Kortom, Profilink is het recruitmentbureau voor de accountancybranche.

Accountancy jobs

Zoals gezegd zijn wij het nr. 1 jobboard als het gaat om accountancy functies. Voor ieder wat wils. Of je nou fulltime of parttime wil werken. Zelfs werken en leren is mogelijk, vanwege de mogelijkheid om ergens naast een baan een duale studie te volgen. Profilink is inmiddels een recruitment bureau welke haar sporen in de accountancy sector al heeft verdiend. Met een enorm netwerk aan accountancy kandidaten en opdrachtgevers. Daar komt bij dat onze consultants zelf uit de accountancy komen. Kijk hier voor het accountancy vacature aanbod.

Je vindt bij ons alle accountancy functies die je je maar kunt bedenken. Of je nou een fulltime of parttime baan zoekt, junior assistent accountant of partner bent. We bemiddelen op alle niveaus.

Recruitment specialist in accountancy

Wil jij nou met een van onze ervaren recruiters in contact komen? Dan adviseren we jou om contact op te nemen via 054-745060. Of bel 0622210840 om rechtstreeks met onze accountancy recruiter M. Geerlink te schakelen.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.