Recruiter Apeldoorn

Recruiter Apeldoorn

Word jij de nieuwe Recruiter op onze nieuwe vestiging in Apeldoorn?

Mooie vacature Recruiter Apeldoon | Profilink is actief in de werving & selectie binnen de accountancy branche. We houden ons al jarenlang bezig met het verbinden van onze professionals met opdrachtgevers binnen de accountancy branche. Van klein administratiekantoortje tot de grote big four accountantsorganisaties. Profilink heeft een groot netwerk van accountantskantoren door heel Nederland. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest innovatieve wervingskanalen. Je komt te werken op een nieuw op te zetten vestiging in Apeldoorn. Je gaat hier dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling. Ben je ambitieus, ondernemend en toe aan veel vrijheid en verantwoordelijkheid?

Als recruiter onderhoud je de contacten met bestaande relaties, maar acquireer je ook richting nieuwe opdrachtgevers in de accountancy. Jouw regio omhelst midden Nederland (met de nadruk op de provincie Gelderland en Utrecht). De nadruk in je functie ligt op het zoeken naar en onderhouden van contacten met (nieuwe) klanten en kandidaten. Verder zet je wervingscampagnes uit en onderhoud je de social media kanalen. Je spreekt veel met kandidaten en opdrachtgevers, zowel telefonisch als op locatie. Je weet kandidaten en opdrachtgevers te enthousiasmeren. Je gaat voor langdurige relaties en stelt je kandidaten centraal. Zij zijn hier allesbehalve een nummer.

Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Het klantenbestand blijft groeien en daar word jij ook blij van. Je komt te werken in een zelfsturend team met veel vrijheid en flexibiliteit. Je wordt hierbij uitstekend begeleid in je werkzaamheden door de directeur-eigenaar. Hierdoor zal jouw groei niet stil staan. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen Recruiter:

  • je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • je hebt ervaring binnen een commerciële functie
  • je hebt interesse of affiniteit in de finance branche
  • je bent zelfstandig, maar ook een teamplayer
  • je bent ondernemend en commercieel ingesteld
  • je bent gedreven en ambitieus
  • je bent klant- en resultaatgericht
  • je bent voor minimaal 4 dagen inzetbaar (vanaf 28 uur)

Wat bieden we jou als Recruiter?

Een dynamische omgeving waarin volop gebouwd kan worden. Daarbij kun je terugvallen op een ervaren kracht. De informele werksfeer, korte lijnen en ongedwongen sfeer gaan de basis vormen voor veel werkplezier. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit over en weer is dit een mooie kans voor jou.

Informatie over de vacature Recruiter Apeldoorn?

Heb je nog bepaalde vragen en/of opmerkingen over de functie-inhoud of andere zaken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Geerlink op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.