Home » Over Profilink » Onze werkwijze

Onze werkwijze

Home » Over Profilink » Onze werkwijze

Onze werkwijze

We stellen jou als kandidaat centraal

Je hebt gesolliciteerd op een van onze vacatures. Dan wordt je vrijwel altijd binnen 48 uur gebeld. Na dit gesprek of het zien van jouw cv weten we al snel of we jou meenemen in de procedure. Heeft dit geen zin wat ons betreft? Dan laten we dit (meteen) weten om duidelijk en open te zijn richting jou als kandidaat. Eerlijkheid duurt het langst is ons motto. We overleggen na goedkeuring van jou vervolgens met de opdrachtgever of er een gesprek kan plaatsvinden. Uiteraard bespreken we jouw wensen en ambities. Dus je staat al met 1-0 voor op eenmaal op gesprek. Jij hoort vaak binnen een week al of je op gesprek mag komen. We stellen jou op de hoogte als de procedure onverhoopt langer duurt. 

Maar het kan ook zijn dat je met ons in contact komt, omdat je via-via bij ons terecht komt. Of misschien wel omdat we jou benaderen. We werken graag voor kandidaten. Zonder druk op te leggen. Maar wel om serieus te kijken of er mooie kansen voor jou op de loer liggen. Zie ons dan ook als loopbaan- en branchespecialist. We kennen het finance en accountancy wereldje inmiddels al circa 15 jaar!

Ben jij werkgever en op zoek naar accountancy of fiscale toppers?

Je hebt ons gevonden (of het nou via-via is of via google) en wilt meer weten over ons als werving- en selectiebureau. Dan verwelkomen we jullie als organisatie graag als nieuwe klant. We tasten eerst goed af welke diensten waardevol kunnen zijn als we kijken naar jullie personeelsbehoefte. Vervolgens bepalen we stap voor stap hoe we te werk gaan. Op basis van eerdere (recente) cijfers en statistieken (die voor ons belangrijk zijn) kunnen we een goede inschatting maken. Van de wervingsperiode, de wervingsmethodiek, de omvang van de bijbehorende marketingcampagne en ga zo maar door. 

van de gesprekken leidt tot een dienstverband
van de kandidaten wordt uitgenodigd voor een gesprek