Opleiding Salarisadministratie

Opleiding Salarisadministratie

opleiding salarisadministratie
opleiding salarisadministratie

Wil jij de salarisadministratie in? Kies de juiste opleiding salarisadministratie

Spreekt de salarisadministratie jou wel aan? Of werk je al een tijdje als salarisadministrateur, maar zoek je een opleiding ter verrijking van jouw kennisniveau? Dan hebben we in dit artikel voor jou de meest gekozen opleidingen binnen de salarisadministratie uiteen gezet.

We maken daarbij een verschil tussen de salarisadministrateur zonder enige kennis op salarisvlak en de salarisadministrateur met ervaring. Lees snel verder.

Salarisadministratie in zonder kennis, ervaring en opleiding?

Heb je geen kennis, ervaring of een opleiding genoten binnen het vak salarisadministratie? Dan raden wij jou aan om te beginnen met de PDL opleiding. Afhankelijk van jouw achtergrond kan het zelfs verstandig zijn om te beginnen met de Basiskennis Loonadministratie opleiding. Dit laatste adviseren we vooral bij mensen die geheel geen financiele affiniteit hebben. Maar heb je al wel eens in een financieel-administratieve rol gefunctioneerd. Of ben je van jezelf cijfermatig en analytisch sterk. Dan zouden we jou adviseren om de PDL opleiding te volgen. Dit is een opleiding die gewaardeerd is op MBO-niveau.

Opleidingen salarisadministratie voor gevorderde of senior salarisadministrateurs

Ben je al jaren werkzaam als salarisadministrateur? Dan heb je vaak al een PDL diploma op zak. Zo niet, haal deze dan eerst is ons advies. Maar wat zou je na je PDL opleiding nog als opleiding kunenn volgen om vakbekwaam salarisadministrateur te worden? Ons advies? Volg de Vakopleiding Payroll Services (VPS). Deze kun je volgen bij diverse opleidingsinstituten zoals het LOI, Markus Verbeek en het NCOI. Wanneer je het diploma VPS hebt gehaald, word je ingeschreven in het Nirpa register. Dan mag je de titel RPP voeren (Register Payroll Professional). Dit betekent eigenlijk dat je een geaccrediteerde salarisadministrateurs opleiding hebt genoten. Deze opleiding is overigens HBO-geaccrediteerd.

Andere HBO Opleidingen salarisadministratie

Verdere mogelijke HBO opleidingen voor salarisadministrateurs zijn:
HBO Management Payroll Services 
Associate Degree Payroll Services

Daarnaast worden er ook nog verkorte HBO opleidingsprogramma’s aangeboden waarin een of enkele modules zijn samengebracht tot een opleiding. Als salarisadministrateur heb je wellicht op bepaalde vlakken al aardig wat kennis. Dan kan een specialisatie handig zijn. Zo heb je bijvoorbeeld ook de opleiding HBO Arbeidsrecht. Waarin alle arbeidsrechtelijke kwesties aan bod komen waar jij als salarisadministrateur mee te maken hebt. Handig toch?

Opleidingsprogramma op maat voor jou als salarisadministrateur?

Wil jij een opleidingsadvies op maat? Want het kan zijn dat je nog twijfelt naar aanleiding van het lezen van dit artikel? Dat horen we veel vaker namelijk. Schroom dan niet om contact op te nemen. Gewoon doen. Bel mij via 06-22210840.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante opleidingsartikelen:

Financiele-opleidingen

Financiële opleidingen

Welke financiële opleidingen zijn er? Er zijn verschrikkelijk veel financiële opleidingen die je kunt volgen. …

opleiding salarisadministratie

Opleiding Salarisadministratie

Wil jij de salarisadministratie in? Kies de juiste opleiding salarisadministratie Spreekt de salarisadministratie jou wel …

opleiding accountancy

Opleiding Accountancy

Opleidingen accountancy, welk opleidingsinstituut past bij jou? Opleidingen accountancy zijn er voldoende in Nederland. Maar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.