Financiële opleidingen

Financiële opleidingen

Financiele-opleidingen
Financiele-opleidingen

Welke financiële opleidingen zijn er?

Er zijn verschrikkelijk veel financiële opleidingen die je kunt volgen. Of het nou om een thuisstudie, avondopleiding, deeltijdopleiding of fulltime opleiding gaat. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden. Welke opleiding het beste bij jouw wensen past, dat is wat wij belangrijk vinden. En daarom is een passend advies op maat vaak veel handiger.

Thuisstudie of avondstudie via LOI

Voor de thuisstudies zien we dat het LOI behoorlijk populair is onder de mensen die werkzaam zijn in de financiële sector. De LOI heeft de afgelopen jaren ook een aantal financiële opleidingen toegevoegd aan haar opleidingsprogramma’s. Er is volop keuze tussen verkorte en nominale opleidingen op MBO+ of HBO niveau. Kijk voor meer informatie op LOI. Overigens is ook het NCOI een opleidingsinstituut waar je een ruime keuze hebt aan financiële opleidingen.

Deeltijd- of voltijdopleiding in financiële richting

Wil je een deeltijd- of voltijd opleiding volgen in financiële richting? Dan zijn er volop mogelijkheden bij verschillende opleidingsinstituten. We zijn al meer dan 10 jaar actief in het bemiddelen van kandidaten met een financiële achtergrond. De meest populaire opleidingen die wij tegen komen in de financiële sector zijn de opleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy. De opleiding Bedrijfseconomie is wat breder en hier kun je nog meerdere kanten mee op. Met de accountancy studie kies je eigenlijk al voor een baan in de accountancy sector.

Overige financiële opleidingen

Verder zien we nog een aantal opleidingen die het ook goed doen bij financials. Namelijk MBA, Financieel Management, MBA, SPD, HOFAM, Register Valuator, Post HBO Financial Controller en Register Controller. Over het algemeen zien we MBO+ en HBO opleidingen, maar er zijn ook master opleidingen. Deze worden ook steeds populairder.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante opleidingsartikelen:

Financiele-opleidingen

Financiële opleidingen

Welke financiële opleidingen zijn er? Er zijn verschrikkelijk veel financiële opleidingen die je kunt volgen. …

opleiding salarisadministratie

Opleiding Salarisadministratie

Wil jij de salarisadministratie in? Kies de juiste opleiding salarisadministratie Spreekt de salarisadministratie jou wel …

opleiding accountancy

Opleiding Accountancy

Opleidingen accountancy, welk opleidingsinstituut past bij jou? Opleidingen accountancy zijn er voldoende in Nederland. Maar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.