Data Analyse opleiding

Data Analyse opleiding

data-analyse
data-analyse

Interne opleiding Data Analyse

Ben jij nog geen ervaren data analist, maar heb je wel ambitie om door te groeien tot vakvolwassen data analist? Dan biedt Profilink in samenwerking met een van haar opdrachtgevers een interne opleiding aan tot data analist. Je wordt in ongeveer een jaar tijd opgeleid tot zelfstandig data analist. Je krijgt tijdens jouw loopbaan ook de mogelijkheid om richting een financieel data analist of meer een technisch data analist door te groeien.

Er wordt vooral gewerkt met Python, maar ook Power BI wordt gebruikt voor het vergaren van financiële data. Het mooie is dat ervaren data analisten en consultants jou gericht opleiden in de disciplines waar jij het beste naar voren komt.

Als Data Analist werkzaam voor diverse bedrijven

Aangezien de directie zelf hun loopbaan zijn begonnen in de accountancy zijn zij in staat om vanuit een klantgerichte rol te kijken naar processen binnen diverse bedrijfstypologiën. Je wordt daarom ook breed opgeleid binnen het werkveld rondom data analyse. Maar ook heb je intern altijd een coach om je heen die jou een helipokterview mee kan geven.

Eisen interne opleiding tot Data Analist

We stellen eigenlijk maar een tweetal harde functie-eisen. Je moet een gedegen opleidingsachtergrond hebben en een HBO of WO werk- en denkniveau. Verder weet jij van jezelf dat je analytisch en cijfermatig zeer sterk bent onderlegd. De opleidingsrichting is bij voorkeur Econometrie, Accountancy, Bedrijfskundige Informatica, Wiskunde of (Technische) Bedrijfskunde. Eventueel soortgelijke opleidingen zijn ook een goede opstap voor deze opleiding tot Data Analist.

Tenslotte dien je voor minimaal 24 uur inzetbaar te zijn. Het opleidingsprogramma is anders niet passend. In korte tijd ga je zowel de praktische kant van data analyse combineren met de theorethische kennis. Dit vergt tijd en wij vinden het belangrijk dat je hier voldoende tijd voor uit trekt.

Vragen over de interne opleiding tot Data Analist

Heb je verder nog vragen over de duur, mogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, of andere vragen? Dan kun je het beste een mailtje sturen naar mark.geerlink@profilink.nl of bel naar 0622210840. We maken graag een vrijblijvend afspraak om te kijken of er mogelijkheden zijn voor jou.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante opleidingsartikelen:

Financiele-opleidingen

Financiële opleidingen

Welke financiële opleidingen zijn er? Er zijn verschrikkelijk veel financiële opleidingen die je kunt volgen. …

opleiding salarisadministratie

Opleiding Salarisadministratie

Wil jij de salarisadministratie in? Kies de juiste opleiding salarisadministratie Spreekt de salarisadministratie jou wel …

opleiding accountancy

Opleiding Accountancy

Opleidingen accountancy, welk opleidingsinstituut past bij jou? Opleidingen accountancy zijn er voldoende in Nederland. Maar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.