Opdrachtgevers

Top kandidaten voor accountancy, fiscale en financiële functies

Bent u op zoek naar personeel? Profilink helpt u verder! Het is geen toeval dat we een kandidaat juist bij uw bedrijf introduceren, omdat we al weten of de bedrijfscultuur en –filosofie matcht bij deze kandidaat.

Onze kandidaten kiezen vaak bewust voor een opdrachtgever en zijn goed geïnformeerd over uw bedrijf en uw vacature, waardoor een oriënterend gesprek al snel de diepte in zal gaan. Onze kandidaten hebben relevante werkervaring opgedaan in de accountancy of fiscaliteit. Ook hebben ze de juiste of gerelateerde opleidingen genoten waardoor zij in de basis al voldoen aan de “harde” functiecriteria. Daarom heeft u de luxe positie om te kunnen selecteren op basis van de “zachtere” functie-criteria.

Wij streven er naar om continue kwaliteit te leveren en een langdurige relatie te waarborgen. Het gaat ons niet om 1 match, maar het kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van uw organisatie. Ons doel is bereikt wanneer wij bijvoorbeeld twee jaar na een plaatsing weer eens bij uw bedrijf op de koffie komen om gewoon bij te praten met de kandidaat en opdrachtgever welke destijds door ons zijn gematcht.

Snel je kandidaat vinden?

Bekijk hier ons actuele kandidaten overzicht