Ik zoek personeel

Wat kost uw nieuwe medewerker?

salarissen-accountancy

15% van een bruto­jaar­salaris

Inclusief garantieregeling en op basis van no cure no pay

Bel voor meer informatie 06 22210840

" U heeft al een tijdje een vacature maar nog steeds geen geschikte kandidaat"

Werving & Selectie

Verreweg de meeste klanten van ons kiezen voor een werving & selectie traject. In dit geval kiest een werkgever er voor om een kandidaat zelf een dienstverband aan te bieden. Anders gezegd de werknemer dus zelf op de loonlijst te zetten. In dit geval ligt het dus aan de werkgever welk soort contract de medewerker krijgt aangeboden. Wij verzorgen in dit geval de gehele wervingsprocedure. Onze rol houdt vervolgens op bij het moment van tekenen van een arbeidsovereenkomst.

Detachering

Detacheren van personeel gebeurt sporadisch in de accountancy. Dit komt met name door het feit dat accountantskantoren zelf urenfabrieken zijn. Ze willen werknemers veelal meteen aan zich binden. En vanuit het oogpunt van de werknemer wordt er ook niet snel gekozen voor een detacherings­overeenkomst. Dus zowel werknemer als werkgever kiezen hier niet snel voor. Wel zien we bij de bredere financiele beroepsgroepen dat er wel diverse detacheringsbureau’s zijn die er op gericht zijn om medewerkers continue uit te lenen aan bedrijven. Bij ons als accountancy en fiscale bemiddelaar komt het weinig voor.

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Profilink-logo-menu

De wervingsspecialist in de accountancy & fiscaliteit

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u gebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Aanmelden vacature