Werving accountants en fiscalisten

2 apr, 2018

Werving accountants en fiscalisten

Profilink is de werving- & selectie specialist voor accountants en fiscalisten

Profilink is een werving- & selectie bureau welke zich bezig houdt met het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Dit zijn in de meeste gevallen accountants en fiscalisten die een nieuwe uitdaging zoeken. Profilink is de specialist als het gaat om het werven en selecteren voor opdrachtgevers en kandidaten in de accountancybranche. Je wordt bijgestaan door een zeer ervaren consultant met jarenlange ervaring in de werving binnen de accountancy en fiscaliteit.

Werkwijze & condities

Dit begint bij een uitgebreid intakegesprek waarbij gekeken wordt naar de motieven, ambities en competenties van de betreffende kandidaat. Geheel vrijblijvend, op directe en open wijze gecommuniceerd, waarbij voortvarend wordt gehandeld.

Profilink werkt voor accountantskantoren op basis van “no cure no pay”. Dat houdt in dat wanneer er geen resultaat is, de opdrachtgever niks hoeft te betalen. Bij een succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en opdrachtgever wordt er 15% wervingsfee in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Die 15 % is het percentage van het bruto jaar salaris van de geplaatste kandidaat. Maar daarbij hebben we een interessante regeling voor accountantskantoren. Namelijk de facturatie in twee betalingstermijnen. De eerste termijn wordt direct gefactureerd. De tweede termijn wordt pas na de proeftijd gefactureerd. Wanneer de opdrachtgever niet verder wil met de kandidaat vervalt de tweede factuur.

Opdrachtgevers

Verder hebben wij voor onze kandidaten een groot bestand aan opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers variëren van een klein administratiekantoor tot een grote, internationale accountantsorganisatie. Dus er zijn genoeg bedrijven waar jij als accountant of fiscalist uit kunt kiezen.

Voor onze opdrachtgevers hebben wij tenslotte ook nog een kandidaten bulletin. Je vindt hier beschikbare accountants en fiscalisten die open staan voor een vrijblijvend gesprek. Zo kun je kijken welke kandidaat het beste bij je past. Dit is een supersnelle manier om snel kandidaten te vinden. Verder kun je deze kandidaten direct uitnodigen voor een gesprek.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!