parttime boekhouder gezocht
Parttime boekhouder gezocht

Parttime boekhouder gezocht

Parttime boekhouder gezocht

parttime boekhouder gezocht
parttime boekhouder gezocht

Parttime boekhouder gezocht

Een parttime boekhouder gezocht? Dan helpen we jou graag in de zoektocht naar een goede, betrouwbare boekhouder. Profilink is de specialist als het gaat om het bemiddelen van boekhouders bij diverse boekhoudkantoren door heel Nederland. Met inmiddels zo’n 10 jaar ervaring in de werving & selectie van boekhouders weten wij de wegen wel te bewandelen. En vervolgens haarfijn aan te voelen wat iemand beweegt. Of je nou op zoek bent naar een traditionele boekhouder of een “moderne” boekhouder, we zijn van alle markten thuis.

Boekhouder voor vast of op flexibele basis?

Bent u als opdrachtgever op zoek naar een boekhouder die voor een vast aantal uren per week op de loonlijst staat? Of wilt u meer flexibiliteit en wellicht iemand op freelance basis inhuren? In beide gevallen kunnen we u helpen in de zoektocht naar een boekhouder. We kunnen putten uit een enorm netwerk van boekhouders die voor een vaste dienstbetrekking op zoek zijn. Maar ook hebben we een vaste pool van freelance boekhouders die wij kunnen inhuren voor tijdelijke boekhoudklussen. Daarbij kunt u als opdrachtgever kiezen voor een uitzend- of detacheringstraject.

Hoe ziet de zoektocht naar een boekhouder er bij ons uit?

Wanneer u op zoek bent naar een boekhouder dan komen we graag bij u langs op locatie om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, het type boekhouder waar jullie naar op zoek zijn. Maar ook om tal van praktische zaken door te nemen, zoals beschikbaarheid in uren, uurtarieven, salarissen, standplaats, etc. Het kan natuurlijk voorkomen dat iemand op locatie werkzaam is, maar tegenwoordig zijn er ook boekhouders die op afstand (freelance) ingezet kunnen worden.

Daar waar we uitvoerig hebben gesproken over het profiel van de boekhouder waar jullie naar op zoek zijn gaan we de zoektocht starten. Met onze expertise en ons netwerk weten we vaak al binnen een week de juiste boekhouder op te sporen. Dus u bent als opdrachtgever niet veel tijd kwijt voor u een goede boekhouder hebt gevonden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van werkzaamheden.

Contact

Neem cotact op met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0622210840. Hij kan je alles vertellen over de mogelijkheden die wij bieden om jou als werkgever zo snel mogelijk te voorzien van parttime boekhouders.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Andere werkgerelateerde artikelen:

inhuren assistent accountant

Inhuren Assistent Accountant

Inhuren Assistent Accountants Profilink is de inhuurspecialist als het gaat om het tijdelijk te werk …

interim-assistent-accountant

Interim Assistent Accountant door heel Nederland

Interim assistent accountant gezocht; je vind via ons binnen 24 uur de interimmer die jij …

welke fiscale vacatures zijn er

Werken in de fiscaliteit

Werken in de fiscaliteit Werken in de fiscaliteit is erg dynamisch. En er is ook …

parttime boekhouder gezocht
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.