Uitzendbureau Accountancy

9 dec, 2017

Uitzendbureau Accountancy

Profilink is het uitzendbureau in de accountancy. Zij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot specialist in de werving van accountancy professionals. Met vacatures in alle functiegroepen binnen de accountancy. Of het nou gaat om werving & selectie, detachering of interim uitzendprojecten, wij zijn van alle markten thuis. We kunnen ons dan ook meten met de top binnen het segment uitzendbureaus binnen de accountancy branche. In geval van ziekte, zwangerschapsverlof of tijdelijke drukte worden regelmatig bijvoorbeeld assistent accountants ingehuurd op uitzendbasis door Profilink. Doordat we een landelijk netwerk hebben, zijn wij als accountancy uitzendbureau altijd in de buurt.

Binnen enkele weken hebben wij vaak al in kaart gebracht of wij de juiste uitzendkracht kunnen vinden met accountancy ervaring. Wij bieden enkel uitzendkrachten aan die gewerkt hebben bij een administratie- of accountantskantoor. Ook hebben ze veelal een ruime kennis van automatisering, waardoor ze snel ingewerkt zijn.

Uitzenden

Het is gebruikelijk dat de kandidaten voor 1040 uur worden ingehuurd, maar meer of minder uren is ook bespreekbaar. De uurtarieven worden in nader overleg met de opdrachtgever bepaald. Na de uitzendperiode is kan de inlener de betreffende uitzendkracht kosteloos in dienst nemen.

Vast dienstverband

Het kan ook zijn dat de opdrachtgever een uitzendkracht meteen wil aannemen. Deze mogelijkheden biedt Profilink door het afkopen van een wervingsfee ter hoogte van 15 % van een bruto jaarsalaris. Daarbij hanteert Profilink een garantieregeling. Er wordt 50 % van de wervingsfee per direct gefactureerd. De andere 50 % wordt na drie maanden gefactureerd. Wanneer na drie maanden sprake is van disfunctioneren, vervalt de laatste termijn.

Meer informatie over uitzenden via Profilink Werving & Selectie?

Als gespecialiseerd uitzendbureau bieden wij voor de accountancy branche dus maatwerkoplossingen. De condities en voorwaarden die hieraan gekoppeld zijn nemen we graag door in een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek op welke wijze je personeel bij Profilink kunt inlenen. U kunt contact opnemen met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!