Uitzendbureau Accountancy

4 feb, 2019

Uitzendbureau Accountancy

Het uitzendbureau voor accountancy personeel, tijdelijk en vast!

Ben je als werkgever of als werknemer op zoek naar een uitzendbureau binnen de accountancy?Profilink is het uitzendbureau accountancy! Voor de leukste accountants- en administratiekantoren verzorgen wij uiteenlopende uitzendopdrachten. We hebben ons ontwikkelt tot het accountancy uitzendbureau met vacatures in alle accountancy functiegroepen. Of het nou gaat om werving & selectie, detachering of interim uitzendprojecten, wij zijn van alle markten thuis. We kunnen ons dan ook meten met de top binnen het segment uitzendbureaus binnen de accountancy branche. In geval van ziekte, zwangerschapsverlof of tijdelijke drukte worden regelmatig bijvoorbeeld assistent accountants ingehuurd op uitzendbasis door Profilink. Doordat we een landelijk netwerk hebben, zijn wij als accountancy uitzendbureau altijd in de buurt.

Binnen enkele weken hebben wij vaak al in kaart gebracht of wij de juiste uitzendkracht kunnen vinden met accountancy ervaring. Wij bieden enkel uitzendkrachten aan die gewerkt hebben bij een administratie- of accountantskantoor. Ook hebben ze veelal een ruime kennis van automatisering, waardoor ze snel ingewerkt zijn.

Uitzenden accountancy uitzendkrachten

De accountantskantoren leggen zowel tijdelijke als vaste vacatures bij ons neer. Als dit laatste het geval is werk je als uitzendkracht eerst een tijdje via het accountancy uitzendbureau, waarna je na verloop van tijd een vaste dienstbetrekking krijgt.

Meer informatie over uitzenden via Profilink Werving & Selectie?

Als gespecialiseerd uitzendbureau bieden wij voor de accountancy branche dus maatwerkoplossingen. De condities en voorwaarden die hieraan gekoppeld zijn nemen we graag door in een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek op welke wijze je personeel bij Profilink kunt inlenen. U kunt contact opnemen met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!