werving accountants en fiscalisten
Werving accountants en fiscalisten

Werving accountants en fiscalisten

Werving accountants en fiscalisten

accountancy-loopbaan
accountancy-loopbaan

Profilink is een werving- & selectie bureau welke zich bezig houdt met het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten. En dan hebben we het over accountants en fiscalisten die een nieuwe uitdaging zoeken. Profilink is de specialist als het gaat om het werven en selecteren voor opdrachtgevers en kandidaten in de accountancybranche. Wij staan je bij met jarenlange ervaring in de werving binnen de accountancy en fiscaliteit.

Werkwijze & condities

Dit begint bij een uitgebreid intakegesprek waarbij we kijken naar de motieven, ambities en competenties van de betreffende kandidaat. Geheel vrijblijvend, op directe en open wijze. Maar wel voortvarend. Wij stoppen niet met zoeken tot de onderste steen boven is.

Profilink werkt voor accountantskantoren op basis van “no cure no pay”. Dat houdt in dat wanneer er geen resultaat is, de opdrachtgever niks hoeft te betalen. Bij een succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en opdrachtgever brengen wij 17,5% wervingsfee in rekening bij de opdrachtgever. Die 15 % is het percentage van het bruto jaar salaris van de geplaatste kandidaat. Maar daarbij hebben we een interessante regeling voor accountantskantoren. Namelijk de facturatie in twee betalingstermijnen. De eerste termijn wordt direct gefactureerd. De tweede termijn wordt pas na de proeftijd gefactureerd. Wanneer de opdrachtgever niet verder wil met de kandidaat vervalt de tweede factuur.

Opdrachtgevers

Verder hebben wij voor onze kandidaten een groot bestand aan opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers variëren van een klein administratiekantoor tot een grote, internationale accountantsorganisatie. Dus er zijn genoeg bedrijven waar jij als accountant of fiscalist uit kunt kiezen.

Voor onze opdrachtgevers hebben wij tenslotte ook nog een kandidaten bulletin. Je vindt hier beschikbare accountants en fiscalisten die open staan voor een vrijblijvend gesprek. Zo kun je kijken welke kandidaat het beste bij je past. Dit is een supersnelle manier om snel kandidaten te vinden. Verder kun je deze kandidaten direct uitnodigen voor een gesprek.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Relevante recruitment artikelen:

finance recruitment

Finance Recruitment

Finance Recruitment Heb je als werkgever een finance vacature en wil je deze vacature op …

Fiscalisten gezocht

Fiscalisten gezocht

Fiscalisten gezocht Ben jij als fiscaal georienteerd kantoor op zoek fiscalisten? De fiscale versterking waar …

goedkoop uitzendbureau

Goedkoop uitzendbureau

Goedkoop uitzendbureau Een goedkoop uitzendbureau vinden is tegenwoordig niet zo makkelijk meer? De wervingsfee’s zijn …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.