finance recruitment
Finance Recruitment

Finance Recruitment

Finance Recruitment

finance recruitment
finance recruitment

Finance Recruitment

Heb je als werkgever een finance vacature en wil je deze vacature op korte termijn invullen? Met een kwalitatief goede financial die weet waar hij of zij over praat? Dan ben je bij Profilink aan het juiste adres. Al duizenden opdrachtgevers zijn jou voor gegaan? Je kunt de ervaring teruglezen op onze website. Door onze jarenlange ervaring in het werven en selecteren van finance kandidaten weten we inmiddels wel waar we over praten.

Nog meer redenen om Profilink in te schakelen? Jazeker

Je vindt namelijk in kort tijdsbestek (1 tot 3 weken) goed gekwalificeerd personeel door onze geavanceerde searchingsmogelijkheden. En voor ons is het uitermate belangrijk dat kwaliteit voor kwantiteit gaat. Doordat onze finance recruiters zelf een finance achtergrond hebben, werkt dit zeer prettig. Daarnaast hanteren we een zeer vriendelijk tarief richting opdrachtgevers, namelijk 15 % van een bruto jaarsalaris als wervingsfee. En dan hebben we het nog niet eens over de garantieregeling (geen goed personeel, helft van het geld krijg je terug). Dit vind je niet veel kunnen we zeggen. Tenslotte houdt Profilink alle ontwikkelingen in de finance markt in de gaten. Naast dat we voor een breed scala aan kandidaten werven (junior, medior en senior financials in portefeuille).

Als kandidaat op zoek naar finance vacatures?

Dan kan Profilink jou zeker verder helpen met een geweldig aanbod van finance vacatures. We hebben namelijk de afgelopen jaren duizenden finance kandidaten bemiddeld bij het vinden van een prachtige finance job. Daarom kun je de zoektocht naar een finance vacature met een gerust hart aan ons over laten.

Functies waar wij in bemiddelen (een greep uit ons bestand)

 • Accountant
 • Boekhouder
 • Administrateur
 • Assistent Controller
 • Financial Controller
 • Business Controller
 • Hoofd Administratie
 • Financieel Analist
 • Auditor
 • Corporate Finance Specialist
 • Medewerker / Adviseur Planning & Control
 • Financieel Beleidsmedewerker
 • Salarisadministrateur
 • Administratief Medewerker

Het moge duidelijk zijn dat we voor jou als werkgever of kandidaat het finance recruitment bureau zijn. Met onze lokale expertise en vacatures die alleen bij ons gepubliceerd worden, onderscheiden we ons in de finance arbeidsmarkt. Naast ons sterke netwerk aan kandidaten en opdrachtgevers in de finance tak verbinden wij. De match tussen jou en de juiste werkgever is iets wat ons fascineert. En dat is waar we goed in zijn. Waar we ons in bewezen hebben. Met aanblijfpercentages die veel en veel hoger liggen dan het landelijk gemiddelde.

Neem gerust contact op met een van onze finance recruiters om onze werkwijze verder door te nemen. Bel dan via 0622210840.

 

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Relevante recruitment artikelen:

Fiscalisten gezocht

Fiscalisten gezocht

Fiscalisten gezocht Ben jij als fiscaal georienteerd kantoor op zoek fiscalisten? De fiscale versterking waar …

goedkoop uitzendbureau

Goedkoop uitzendbureau

Goedkoop uitzendbureau Een goedkoop uitzendbureau vinden is tegenwoordig niet zo makkelijk meer? De wervingsfee’s zijn …

werving accountants en fiscalisten

Werving accountants en fiscalisten

Profilink is de werving- & selectie specialist voor accountants en fiscalisten Profilink is een werving- …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.