Opleiding Controleleider

3 apr, 2019

Opleiding Controleleider

Als je eenmaal vanuit de functiegroep assistent accountant of senior assistent accountant doorgroeit tot controleleider is het vaak zo dat je ook vergevorderd bent in het RA-opleidingstraject. Meestal krijg je dan de eindverantwoording ten aanzien van controlewerkzaamheden. Je bent dan vaak bezig met je Post Master en/of praktijkstage. Nadat je de praktijkstage hebt afgerond ben je klaar met de opleiding tot Registeraccountant en groei je vanuit de positie controleleider verder door naar een managersfunctie.

Niet alle controleleiders besluiten om de RA opleiding af te maken, maar dan is er vaak de intentie om het bedrijfsleven in te gaan. In functies als financial controller, business controller of internal auditor. Ook kun je je als controleleider nog specialiseren richting bijvoorbeeld IT Auditing of Corporate Finance.

Mocht je advies willen over opleidingsmogelijkheden als controleleider, dan kun je altijd contact met Profilink opnemen. We gaan graag een vrijblijvend gesprek aan om alle mogelijkheden nader te bespreken.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!