Duaal Accountancy Vacature

16 feb, 2019

Duaal Accountancy Vacature

Ben jij op zoek naar een duaal accountancy vacature? Dan zit je bij Profilink Werving & Selectie op het juiste adres. Het gaat goed in accountantsland en er zijn dan ook volop vacatures als werkstudent in de accountancy.

Werkstudent, traineeship of bijbaan accountantskantoor

Je bent nog aan het studeren en wilt ervaring op doen bij een accountantskantoor, maar bent niet fulltime inzetbaar. Bij de meeste accountancy vacatures staat er in de vacaturetekst vaak duidelijk vermeld dat zij op zoek zijn naar een fulltimer. Maar er is volop vraag in de accountancy. Dus er zijn wel degelijk mogelijkheden als bijvoorbeeld werkstudent of een bijbaantje bij een accountantskantoor. Ook zie je dat er verschillende traineeships worden aangeboden bij accountantskantoren.

In de accountancy is het vaak onduidelijk of er mogelijkheden zijn om bij een accountantskantoor duaal aan de slag te gaan. Daarom adviseren wij kandidaten die hierin geïnteresseerd zijn, om met ons in gesprek te gaan. Wij weten vaak precies bij welke accountantskantoren er wel of geen duale mogelijkheden zijn. En ook wat voor duale vormen zij aanbieden.

Parttime inzetbaarheid

Voor hoeveel uur jij aan de slag gaat bij een accountantskantoor wordt vaak in overleg nader bepaald. In de vacaturetekst staat niet altijd vermeld voor hoeveel uur de vacature ingevuld dient te worden. Soms staat er wel dat je bijvoorbeeld minimaal 16 of 24 uur inzetbaar moet zijn. Maar ook in deze gevallen is het vaak zo dat er in een krappe arbeidsmarkt ook vaak wordt afgeweken van gewenste uren. Maar zoals al aangegeven is het goed om met ons in contact te treden over de duale accountancy vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Informatie over duale mogelijkheden

Veel Assistent Accountant zijn namelijk wel duaal in te vullen, in combinatie met het volgen van een studie accountancy aan nyenrode of HBO Accountancy duaal. Er zijn zowel voor HBO als WO accountancy studenten volop mogelijkheden. Heb je nu een bijbaan in de accountancy, maar heb je niet de mogelijkheid om op kosten van je werkgever door te studeren? Kom dan met ons in contact en wij helpen je verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745050 of 06-22210840.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!