Detacheringsbureau Accountancy

12 apr, 2019

Detacheringsbureau Accountancy

Zoek jij een detacheringsbureau accountancy? Profilink is de detacheringsspecialist als het gaat om het plaatsen van detacheren van accountancy professionals. Wij hebben latent door heel Nederland diverse detacheringsopdrachten die ingevuld kunnen worden. Onze opdrachtgevers betreffen accountants- en administratiekantoren.

Inhoud accountancy detacheringsopdrachten

Regelmatig zoeken onze opdrachtgevers tijdelijke versterking. In geval van piekdrukte, ter vervanging van zwangerschapsverlof of door ziekte. In de meeste gevallen gaat het om reguliere accountancy werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het verwerken en controleren van administraties. Maar ook het samenstellen van tussentijdse cijfers en jaarrekeningen. Eveneens kan het voorkomen dat je je bezig houdt met controle-opdrachten.

Duur detacheringsopdracht

De duur van de opdracht is afhankelijk van de aard en omvang van werkzaamheden. De gedetacheerde medewerker, het detacheringsbureau en de opdrachtgever geven hierin hun wensen aan en na overleg worden de tijdsduur en het aantal uren per week bepaald.

Deta-vast contructie

Mocht een detacheringsperiode bijzonder goed verlopen, dan kan het zijn dat de opdrachtgever langer gebruik wil maken van de medewerker. In sommige gevallen wil zij de gedetacheerde medewerker overnemen. In dat geval is het mogelijk om na een bepaald aantal uren de gedetacheerde medewerker kosteloos over te nemen, dan wel een (kleine) afkoopsom te betalen.

Meer informatie over detacheringsopdrachten binnen de accountancy?

Als gespecialiseerd detacheringsbureau in de accountancybranche werken wij met maatoplossingen. De bijbehorende condities en voorwaarden rondom de detachering kunnen nader worden besproken aan de hand van een intake gesprek. We vertellen je graag in dit gesprek over de werkwijze en mogelijkheden van detachering via Profilink. U kunt contact opnemen met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!