Boekhouder gezocht

31 jan, 2019

Boekhouder gezocht

De vacaturebank voor boekhouders

Boekhouder gezocht? Profilink zoekt doorlopend door heel Nederland boekhouders. Maar niet zomaar boekhouders. Wij zoeken professionals met een boekhoudkundige achtergrond en liefst ook ervaring bij een administratie- of accountantskantoor. In dat geval hebben wij wel meer dan 100 interessante vacatures in de richting van boekhouder.

Het wervingsbureau voor boekhouders

Profilink bemiddelt al jaren in boekhouders. Dankzij een enorm netwerk binnen de accountancy & fiscaliteit weten we al vaak op korte termijn de juiste boekhouder te vinden. Waarom Profilink inschakelen? Omdat het u veel tijd bespaart. We hebben boekhouders met ervaring, maar ook de boekhouders die een tweede of derde stap maken.

Boekhouder gezocht? Ons bestand helpt je!

De juiste boekhouder op de juiste plek, dat is waar het uiteindelijk toch om draait? Wil je weten of wij de boekhouder in ons bestand hebben die jij zoekt? Kijk dan in ons kandidatenbestand.

Boekhouder vacatures

Wil je meteen het vacature aanbod bekijken van alle boekhoudkundige vacatures, klik dan hier.
Staat de juiste vacature er niet bij? Niet getreurd, we kunnen ook expliciet voor jou op zoek gaan naar vacatures. Maar ook kan het zijn da we op korte termijn wel vacatures verwachten die aansluiten op jouw profiel.

Parttime boekhouder

Parttime boekhouder gezocht? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres, want wij doen ook veel zaken met de kleinere boekhoudkantoren. Daar waar zij groeien, maar nog niet meteen een fulltimer willen aannemen, kiezen ze bewust voor een parttime boekhouder. Maar soms wordt er ook een boekhouder gezocht op zelfstandige basis. Of zelfs voor een paar dagen in de week op flexibele basis. Dus voor interim boekhouders zien we vaak ook mogelijkheden.

Meer informatie over boekhouder vacatures?

Voor meer informatie over vacatures of over het vinden van de juiste kandidaat kun je het beste contact opnemen. Via telefonisch contact met Mark Geerlink op nr: 0546-745060.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!