Banen Accountancy

1 feb, 2019

Banen Accountancy

Het aantal banen in de accountancybranche lijkt voorlopig nog aan te sterken. Het vacatureaanbod in de accountancy is enorm. Op nagenoeg alle functieniveaus zien we veel vraag naar mensen met ervaring in de accountancy. Met name assistent accountants, accountants en registeraccountants zijn in trek. Maar ook zien we ten opzichte van vorig jaar een enorme stijging van het aantal fiscale vacatures.

Jouw accountancy baan via een weloverwogen keuze vind je bij ons!

Profilink is de jarenlange specialist in de bemiddeling van banen in de accountancy. Zij heeft veel kennis in huis die jou als kandidaat verder zal helpen. Met korte lijnen en veel slagkracht weten we al snel deuren in te trappen. Deuren die jij zelf niet weet te vinden.

Zelf je baan vinden? Genoeg banen accountancy in bestand

Kijk dan snel in ons vacatureoverzicht of scroll naar jouw favoriete functiegroep in de menubalk onder het kopje “vacatures”.

Laat een deskundige het werk voor je uit handen nemen?

Zie jij niet de vacature waarvan jij denkt dat het de perfecte match is? Of ben je nog teveel oriënterende en mis je informatie? Of wil je eerst een gesprek voor je ergens je gegevens dropt?

Ga dan eerst eens geheel vrijblijvend een gesprek aan zonder verplichtingen. Een cv is dus nog niet nodig. De laagdrempeligheid staat voorop.

Wanneer jij wel de keuze maakt over te stappen?

In een gesprek bespreken we vaak jouw wensen, ambities, voorwaarden, etc. Middels een aantal selectiecriteria en een door ons opgesteld profiel van jouw kandidatuur gaan we aan de slag. Daarbij begeven we ons langs alle paden die we kennen, dus niet enkel het vacatureaanbod zoals vermeld op de website. Met alle voorinformatie en onze marktkennis weten we vaak al snel tot meerdere gesprekken te komen bij diverse accountantsorganisaties. Uit onderzoek bleek dat de scoringsratio via deze weg vele malen groter is.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!