Kandidaten

Kandidaten

Groot aanbod aan vacatures op het gebied van accountancy en fiscaliteit

Profilink heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de werving en selectie met een sterk netwerk binnen de accountancy en fiscaliteit. Als kandidaat heb je bij Profilink een zeer ruime keuze aan vacatures die je veelal niet via andere Jobboards of Social Media zult vinden. Onze kracht ligt hem met name in de branchekennis.

Wij weten wat er bij onze opdrachtgevers en kandidaten speelt, waardoor de match snel is gemaakt. Voor een goed gekwalificeerde kandidaat zien wij altijd mogelijkheden, niet nu, dan wel op relatief korte termijn. Blijkt na een gesprek de vacature waar jij op hebt gereageerd niet geheel te matchen met jouw profiel, dan kijken wij voor je uit naar nieuwe mogelijkheden, rekening houdende met jouw kwaliteiten en wensen. We gaan vanzelfsprekend uiterst vertrouwelijk om met je gegevens. Pas zodra je alle benodigde informatie over de vacature en de organisatie hebt, ondernemen we verdere stappen. Wij vragen je dan om een selectie te maken uit de vacatures die wij aan je voorgelegd hebben.

Verder zorgen wij er voor dat je voorbereid op sollicitatiegesprek gaat. De kans is namelijk aanwezig dat er meerdere kandidaten deelnemen in de procedure. Met onze tips en alle voorinformatie over het bedrijf, de historie en de betreffende functie, hopen we jou een duwtje in de rug mee te geven. Verder is de opdrachtgever al door ons ingelicht betreffende jouw wensen, ambities, competenties evenals je arbeidsvoorwaarden. Hierdoor krijgt het eerste gesprek meteen een goede lading.

Nieuwsgierig of wij nog leuke vacatures in portefeuille hebben?

Bekijk snel ons vacature-overzicht!

 

Werknemers Profilink