Kandidaten accountancy & fiscaal

Kandidaten accountancy & fiscaal

Overijssel

Assistent Accountant

Regio: omg. Hengelo

Ervaring: 2 - 3 jaar

Opleiding: HBO BE

Leeftijd: eind 20

Inplannen gesprekLees meer over deze kandidaat
Deze jongeman werkt momenteel bij zijn vader op kantoor (administratiekantoor) en heeft daar al zo'n ruime 4 jaar ervaring op kunnen doen, weliswaar parttime. Na zijn MBO studie wilde hij eerst praktijkervaring op doen, maar hij heeft toch jaren later nog een HBO BE studie opgepakt naast het werken. Hij zoekt nu een klein tot middelgroot administratie- of accountantskantoor waar hij zich in een aantal jaren volledig kan opwerken tot senior assistent accountant. Hij is communicatief sterk en heeft al veelvuldig in contact gestaan.

Gelderland

Salarisadministrateur

Regio: Arnhem - Doetinchem

Ervaring: 10 - 15 jaar

Opleiding: VPS

Leeftijd: begin 40

Inplannen gesprekLees meer over deze kandidaat
Deze man werkt nu een behoorlijke tijd inmiddels weer bij zijn huidige werkgever en vindt het tijd voor een nieuwe stap. Hij heeft een senior rol binnen de salarisadministratie, waarbij hij ook als vraagbaak fungeert voor de andere collega's, maar ook vooral voor klanten. Hij zoekt juist een combinatie van uitvoerend en adviserende taken bij een klein tot middelgroot kantoor.

Utrecht

Manager Samenstelpraktijk

Regio: Amersfoort

Ervaring: >15 jaar

Opleiding: AA

Leeftijd: eind 40

Inplannen gesprekLees meer over deze kandidaat
Zoekt u als werkgever een allround AA-accountant die eindverantwoordelijkheid kan dragen ten aanzien van een klantenportefeuille, maar ook in organisatorisch opzicht zijn mannetje staat. En in staat is een team van assistent accountants en relatiebeheerders aan te sturen. Dus een zwaargewicht met heel wat vlieguren? Dan is een praatje met deze man zeker zinvol.

Flevoland

 

Noord-Holland

 

Zuid-Holland

 

Noord-Brabant

Belastingadviseur

Regio: omg. Weert

Ervaring: bijna 10 jaar

Opleiding: Fiscaal Recht

Leeftijd: eind 20

Inplannen gesprekLees meer over deze kandidaat
Deze ervaren fiscalist zoekt een nieuwe uitdaging in de omgeving Weert bij een klein of middelgrote accountantsorganisatie. Ze kan getypeerd worden als een generalistisch ingestelde fiscalist welke zich bezig houdt met de algehele advisering richting met name familiebedrijven. Er zijn weinig facetten waar ze geen kennis in heeft opgedaan.

Limburg

Accountant

Regio: omgeving Roermond

Ervaring: >15 jaar

Opleiding: AA

Leeftijd: midden 40

Inplannen gesprekLees meer over deze kandidaat
Deze man is draagt verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille en is daarbij ook budgetverantwoordelijk, bespreekt jaarrekeningen en voert met name veel adviesopdrachten uit. De complexere fiscale zaken schakelt hij een fiscalist voor in. Hij werkt momenteel bij een relatief klein accountantskantoor en zou graag de stap maken naar een klein tot middelgroot kantoor in een eindverantwoordelijke accountant-functie

Groningen

Zelfstandig Assistent Accountant

Regio: Groningen

Ervaring: 10 jaar

Opleiding: HBO Accountancy

Leeftijd: begin 40

Inplannen gesprekLees meer over deze kandidaat
Deze man kan zichzelf allround Assistent Accountant noemen. Hij draagt verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille waarbij hij verantwoordelijk is voor alle accountancywerkzaamheden van A-Z. Hij is contactueel sterk en is vooruitstrevend als het gaat om digitalisering.