Home » Ik zoek personeel » Wat zijn de kosten

Wat zijn de kosten

Home » Ik zoek personeel » Wat zijn de kosten

Wat zijn de kosten

Als kandidaat krijg je gratis advies en loopbaanbegeleiding

Onze dienstverlening is geheel kosteloos voor jou als kandidaat. Ook het advies rondom sollicitatieprocedures. En zefs praktische vragen die niet gerelateerd zijn aan werving & selectie, beantwoorden we graag, zonder kosten in rekening te brengen.

Vaste prijsafspraken met onze opdrachtgevers (18,5 % wervingsfee)

Vraagt u zich af wat de kosten zijn van onze dienstverlening. Hier zijn we graag open in en daarom vind u hieronder ook een overzicht van de tarieven die wij hanteren. We weten dat wij wat onder de marktnorm zitten, maar we hebben ook geen enorme overheadkosten en bedienen graag alle type klanten, van klein tot groot.

  1. vooraf geen kosten (no-cure-no-pay)
  2. kosten op het moment dat een kandidaat een arbeidsovereenkomst tekent: 9,25 % van een bruto jaarsalaris
  3. kosten wanneer een kandidaat de proeftijd heeft doorstaan: 9,25 % van een bruto jaarsalaris

Uitzonderingsregel: minimale afname is 24 uur,  dus wanneer iemand 16 uur werkt, betaalt de opdrachtgever een fee naar rato obv 24 uur

Wat krijg je voor 18,5 % wervingsfee?

Naast dat we weten dat de “grotere” bureaus hogere tarieven hebben, staat kwaliteit bij ons centraal. Dat begint al aan de voorkant. We hebben 5 kandidaten die voor 50 tot 75% in het gewenste profiel passen. Dan bieden we ze niet aan, ook al hebben we geen alternatieven op dat moment. Waarom niet? Omdat we kwaliteit willen bieden in onze niche markt. We zijn er trots op dat kandidaten die door ons zijn geplaatst gemiddeld drie tot vijf jaar ergens werkzaam zijn. Uiteraard zien we mensen die langer blijven hangen. De een vindt dit positief, de ander zegt al snel dat diegene vastgeroest zit.

Maar we zijn ook trots op het feit dat van alle kandidaten die wij voorstellen, 80 a 90 procent daadwerkelijk wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit cijfer is ongekend hoog. Zeker als we kijken naar onze “branchegenoten”.7,

wervingsfee-accountancy