Home » Ik zoek personeel » Gratis CV database

Gratis CV database

Home » Ik zoek personeel » Gratis CV database

Gratis CV database

Bij Profilink heb jij als werkgever de mogelijkheid om gratis je kandidaat uit te nodigen voor een gesprek. We hebben dagelijks contact met kandidaten die wel wat voelen voor een nieuwe uitdaging. Ze zijn bereid om bij u als werkgever eens een vrijblijvend gesprek te komen voeren. En wie weet bevalt dat gesprek van beide kanten dermate positief dat jij straks je nieuwe medewerker hebt gevonden. Je hoeft niet eerst in te loggen zoals bij grote cv-databanken wel het geval is. Je ziet hieronder meteen een weergave van profielen / cv’s van kandidaten. Bekijk ons aanbod van beschikbare kandidaten snel.

Hoe werkt de cv-database?

U als werkgever selecteert zelf de kandida(a)t(en) waar u een gesprek mee wilt voeren. U hoeft alleen op de “uitnodigings” button te drukken en wij contacteren u en de kandidaat om af te stemmen wanneer dit gesprek kan plaatsvinden. Zonder dat er verder kosten aan verbonden zijn.

U rekent alleen af wanneer u de kandidaat daadwerkelijk een dienstverband wil aanbieden. Tot die tijd is alles op basis van no-cure-no-pay.

Jouw ideale cv binnen een week in je mailbox?

Zie je nou niet het ideale cv tussen onze beschikbare profielen staan? Dan is er geen man over boord. Wij hebben namelijk met onze krachtige en meest moderne search technieken in no time de juiste kandidaat gevonden. In combinatie met een krachtige wervingsmethode weten we de beste kandidaten in elke niche aan tafel te krijgen. Wil jij ook zo’n geweldige search uitzetten bij ons? Wij stellen je niet teleur! En het mooiste is dat we dit gratis doen. No-cure-no-pay. Neem contact met ons op via 0622210840 en bel met de heer Mark Geerlink, eigenaar van Profilink Werving & Selectie.

Jouw ideale kandidaat binnen 24 uur in je mailbox?