Home » Fiscale vacatures

Fiscale vacatures

Fiscale vacatures

Je bent op zoek naar fiscale vacatures en vindt het maar lastig om de juiste vacature te vinden? Of je nou fiscale vacatures in de provincie Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Groningen, Utrecht of Overijssel zoekt. Of in de steden Amsterdam, Arnhem, Rotterdam of Apeldoorn, hoe weet je aan de vacaturetekst of iets echt bij jou past als fiscalist? Eveneens heb je gekeken bij vacatures bij de Belastingdienst, maar ook naar fiscale vacatures bij een overheidsinstelling. Maar is dat echt wat je zoekt?

De ene fiscalist heeft fiscale economie gestudeerd, de ander fiscaal recht. En de HBO geschoolde fiscalist zoekt misschien weer net even wat anders dan de wo geschoolde fiscalist. En sommige fiscalisten hebben ook juridische interesse. Zij zijn misschien wel meer gebaat bij een vacature fiscaal jurist.

Profilink bemiddelt al jaren fiscalisten bij uiteenlopende bedrijven door heel Nederland. Kijk gerust eens bij alle fiscale vacatures of er wat voor jou tussen zit.

Wil je liever inzoomen op kantoren waarbij je zeker weet dat jij past binnen de organisatie. Maar ook dat jouw ambities en wensen overeen komen met de praktijk als jij kiest voor die nieuwe fiscale uitdaging. Lees dan verder en neem desgewenst contact op met onze fiscaal recruiter (zie onderaan de pagina).

Functie-inhoud en ontwikkeling bepaal jij

Je bespreekt aan de hand van jouw wensen, kennis, competenties en ambities wat jouw wensen zijn t.a.v. een nieuwe fiscale functie. Oftewel jouw fiscale droombaan. De fiscale vacature waar jij de werkzaamheden verricht die je echt leuk vindt en ook groeit, die vinden wij voor jou. Maar niet zozeer aan de hand va vacatureteksten. Nee, wij peilen de behoefte bij onze klanten ten aanzien van jouw wensenlijstje. Zo weten we waar de ideale fiscale baan voor jou klaar ligt. Dat jij je de komende jaren kunt blijven ontwikkelen, het beste uit jezelf kan halen en gewoon met plezier ar je werk kunt gaan. Dat is ons gezamenlijke belang. Wij bemiddelen alleen als jij er als fiscalist zeker van bent dat er toekomstmuziek in zit.

Werken en leren als fiscalist

Fiscale vacatures waarbij je de mogelijkheid krijgt om op kosten van je nieuwe werkgever een fiscale studie te volgen in deeltijd. Die mogelijkheden zijn er genoeg weten wij. Onze opdrachtgevers investeren graag in jou. Eventuele studieschulden kunnen zelfs worden overgenomen. Dus ben je bijvoorbeeld nog bezig met een master fiscaal recht of NOB opleiding. Dan is dat niet direct een obstakel om een nieuwe baan te vinden. Uiteraard moet de opleiding wel aansluiten bij wat jouw nieuwe werkgever belangrijk vindt. Zo is het wenselijk dat je als NOB-fiscalist wel bij een werkgever terecht komt die aangesloten is bij het NOB.

Weet jij zelf niet zo goed welke kantoren dat allemaal zijn? Daar zijn wij dus voor. Ga met ons in gesprek en we filteren jouw potentiële werkgever er uit.

Doorgroeimogelijkheden en arbeidsmarktperspectief

De arbeidsmarkt is voor fiscalisten erg gunstig. Er is vraag genoeg naar fiscalisten, oftewel de krapte is enorm. De instroom is gedaald de afgelopen jaren als we kijken naar junior fiscalisten. Er zijn minder jonge mensen die fiscalist willen worden ten opzichte van enkele jaren geleden.

In het huidige fiscale werkveld zijn er over het algemeen uitstekende doorgroeimogelijkheden. Echter wordt er niet altijd door kandidaten gepolst wat concreet de doorgroeimogelijkheden zijn. Wij zorgen er altijd voor dat jij precies weet waar je aan toe bent. Dus ook wat jouwvooruitzicht is as fiscalist.

Salaris als fiscalist

Bij de fiscale vacatures zie je wat de salarisrange is. Maar belangrijker vind jij het als fiscalist toch om te weten wat jouw marktwaarde is? En wat de doorgroei in financiële zin is op langere termijn? En dat zie je nou net niet in een vacaturetekst. Daarom is het alleen al goed om met een fiscaal recruiter in gesprek te gaan. Hij spreekt iedere dag fiscalisten en kan dus heel nauwkeurig inschatten wat het salaris is wat jij zou moeten verdienen. Ligt dit op het niveau van je huidige salaris, dan is het maar net de vraag of je alleen een stap wil maken om het salaris. Veel mensen willen bij een hoger salaris graag overstappen, maar het is niet altijd realistisch.

Maar misschien weet jij wel niet beter en verdien je gewoon veel te weinig. Ook al zit je dan goed, dan is verder kijken misschien wel een keer goed voor je ontwikkeling.

Kortom, veel factoren spelen mee in een overweging. Salaris is toch altijd een belangrijk component. Wil je graag weten wat een marktconform salaris is in jouw rol als fiscalist, bekijk dan het artikel “salaris fiscalist“.

Ingevulde fiscale vacatures

Je kunt je fiscale zoektocht of oriëntatie met een gerust hart aan onze fiscale recruiter over laten. Hij heeft in 15 jaar tijd lopende band fiscalisten bemiddeld, en nog steeds met veel plezier. Junior fiscalisten, senior fiscalisten, parttime en fulltime dienstverbanden, welke regio dan ook. Niets is teveel voor ons. Jij als fiscalist bent gegarandeerd in goede handen. Circa 80 % van de fiscalisten die wij bemiddelen zijn langer dan vijf jaar werkzaam bij de werkgever waar hij of zij door ons is bemiddeld. Een gegeven waar we echt trost op kunnen zijn. En nou denk je misschien dat je ook niet te lang bij dezelfde werkgever moet zitten, maar onze kandidaten staan niet stil en ontwikkelen zich continue. We hebben genoeg voorbeelden van de fiscalist die als junior of medior fiscalist ergens gestart is en inmiddels fiscaal vennoot is. Dat is toch mooi.

Vrijblijvend gesprek met een accountancy specialist?

Ben jij er nog niet uit wat je wil als accountancy professional? Heb je nog wat onbeantwoorde vragen? Of wil je niet de hele wirwar van vacatures door, maar juist een open gesprek waarin jij je wensen kenbaar maakt en wij een perfect match voor jou tot stand brengen. Je kunt dan het beste contact opnemen met onze accountancy recruiter, via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink. 

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.