Home » Fiscale vacatures Zuid-Holland

Fiscale vacatures Zuid-Holland

Fiscale vacatures in Zuid-Holland

Als fiscalist vind je bij ons tal van fiscale vacatures in de regio Zuid-Holland. Niet alleen in en rondom Rotterdam en Den Haag, maar ook bijvoorbeeld in Naaldwijk, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Gorinchem, Schoonhoven, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Leiden, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en Bleiswijk.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Als generalist, maar ook fiscaal specialist zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt als fiscalist bij RB-kantoren, NOB-kantoren, maar ook bij internationaal georienteerde kantoren aan de slag. In een fiscale adviespraktijk, -aangiftepraktijk of gecombineerde praktijk.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Je krijgt standaard als fiscalist bij ons een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn verder minimaal marktconform (toetsen we ook) en de werktijden zijn veelal flexibel in te delen. De faciliteiten om thuis te werken zijn aanwezig en de balans tussen werk en privé is uitstekend. Maar het belangrijkste vind jij dat je een werkgever hebt die er voor je is, die vanuit sociaal werkgeverschap denkt en de mogelijkheden biedt om je verder te ontplooien. Dat is ons doel.

Hoe we jouw fiscale baan vinden

In 15 jaar tijd hebben we een gigantisch netwerk van fiscale opdrachtgevers opgebouwd. We zijn door heel Nederland vertegenwoordig, waarondeer ook de provincie Zuid-Holland. Daarom is het voor ons makkelijk om jou in contact te brengen met interessante fiscale werkgevers. Jij kiest zelf waar je uiteindelijk aan de slag gaat, maar kunt dus een beroep doen op ons fiscale netwerk.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Onze fiscaal recruiter is te bereiken via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.