Home » Fiscale vacatures Overijssel

Fiscale vacatures Overijssel

Fiscale vacatures in Overijssel

Voor fiscale vacatures in Overijssel ben je bij Profilink aan het juiste adres. Als fiscalist of belastingadviseur zijn er genoeg mogelijkheden om jouw fiscale droombaan te vinden via ons. We doen zaken met fiscale opdrachtgevers in de hele regio Overijssel. Plaatsen als Kampen, Overijssel, Steenwijk, Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg, Ommen, Raalte, Wijhe, Heino, Nijverdal, Rijssen, Deventer, Bathmen, Holten, Delden, Goor, Haaksbergen, Enschede, Losser, Denekamp, Hengelo, Oldenzaal, Borne, Tubbergen, Ootmarsum en Almelo. Maar ook de dorpen in bijvoorbeeld de regio Salland en Twente zijn we sterk vertegenwoordigd. Daar kun je bij een kleiner, lokaal belastingadvieskantoor terecht. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt als fiscaal professional.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Als fiscalist ga je met ons in gesprek om te bepalen welke fiscale richtign het beste bij je past, maar ook om te kijken welke regio het meest interessant is, welk type organisatie, etc. Tal van factoren spelen mee om te bepalen wat de beste match zou zijn met jou als fiscalist. Dus waar jij uiteindelijk als fiscalist aan de slag gaat bepaal je zelf. Een ding is daarbij zeker, het is een fiscaal georienteerd kantoor in de regio Overijssel.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Je krijgt in verreweg de meeste gevallen bij onze klanten meteen al een vast contract. Verder verdien jij altijd wat je waard bent, want dat vinden we belangrijk. Je krijgt altijd de mogelijkheid nog fiscale opleidingen te volgen. Maar het is geen verplichting. Jouw loopbaan is afgestemd op basis van al jouw wensen die je bij ons kenbaar maakt. Wij zorgen er voor dat er tussentijdse gesprekken zijn over de voortgang. Eigenlijk vinden we het gewoon belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen als fiscalist, maar ook vooral met plezier naar je werk gaat.

Hoe we jouw fiscale baan vinden

In de afgelopen 15 jaar hebben we een enorm klantenbestand opgebouwd. Van klein belastingadvies- en administratiekantoor op de hoek van de straat tot en met de grotere, toonaangevende spelers in de fiscale markt. Daarom hebben we voor jou als fiscalist keuze genoeg. We hoeven alleen ons netwerk aan te sporen en binnen een mum van tijd zit jij bij hele mooie opdrachtgevers in de fiscale sector om tafel.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Onze fiscaal recruiter is te bereiken via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.