Home » Fiscale vacatures Noord-Holland

Fiscale vacatures Noord-Holland

Fiscale vacatures in Noord-Holland

Woon je nou als fiscalist in de provincie Noord-Holland of ben je van plan hier naartoe te verhuizen, dan zijn er voor jou fiscale vacatures genoeg. Of je nou op zoek bent naar een fiscale vacature in de hoofdstad Amsterdam, in Haarlem, Hilversum, Alkmaar of Amstelveen. We hebben door de hele provincie opdrachtgevers gevestigd die op zoek zijn naar fiscale versterking.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Bij grote accountantskantoren, meer lokale accountants- en belastingadvieskantoren maar ook internationale belastingadvieskantoren doen wij zaken mee.Je bepaalt zelf waar je jouw fiscale carriere glans geeft. De een houdt van het werken in een klein fiscaal team en de ander zoekt een groot bedrijf. Maar ook iets ertussenin kan soms de perfekte match zijn.

Het fiscale hart van Noord-Holland is echter Amsterdam. Als fiscalist met bijvoorbeeld internationale ambities kom je al snel terecht in een fiscale functie in Amsterdam. De wergelegenheid is er het grootst in de fiscale sector. Maar is een MKB-kantoor voor jou juist net zo interessant, dan kun je in heel Noord-Holland wel terecht.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Je krijgt als fiscalist bij ons standaard een vast contract. In deze arbeidsmarkt willen we graag een duurzame relatie aan gaan en daarom willen we daarin het vertrouwen ook uitspreken. Verder bieden we jou die uitdagende baan waar je naar op zoek bent. We filteren heel goed wat jouw wensen en ambities zijn en zorgen dat jij de komende jaren je ei kwijt kunt. We zijn pas tevreden als we die fiscale baan hebben gevonden waar jij volledig achter staat. En dat we die vinden, daar zijn we zeker van. We bemiddelen iedere dag fiscalisten. Of je nou een fiscale starter bent, een medior fiscalist en senior fiscalist, dat maakt ons niet uit.

Hoe we jouw fiscale baan vinden?

Niet arrogant bedoeld, maar dat is voor ons een koud kunstje. Het belangrijkste is dat we een goed beeld krijgen van jou als fiscalist. Als we dat helder in kaart hebben gebracht, hebben we vaak al snel een match met een van onze klanten. We hebben een enorm klantenbestand in de regio Noord-Holland waarin onze klanten doorlopend fiscale versterking zoeken. Dus jouw baan is snel gevonden.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Heb jij het vertrouwen dat wij die ideale fiscale vacature uit de markt vissen voor jou? Of anders gezeg, denk je dat wij de ideale opdrachtgever vinden voor jou? Je kunt dan het beste contact opnemen met onze recruiter fiscaal, via telefoonnummer 088-6066040, vraag dan naar Mark Geerlink.