Home » Fiscale vacatures Groningen

Fiscale vacatures Groningen

Fiscale vacatures in Groningen

Fiscale vacatures in Groningen zijn er volop. Profilink kent een enorm fiscaal vacature aanbod waar je u tegen zegt. Wil jij werken als fiscalist in Groningen stad. Of zoek je juist een baan buiten de stad en meer in de omliggende regio’s binnen de provincie Groningen? Ook dan zijn er mogelijkheden, hoewel het dan wel wat lastiger is. In Groningen zelf zijn volop de meeste fiscale vacatures te vinden. Er zijn mogelijkheden voor zowel startende fiscalisten, fiscalisten met enige jaren werkervaring alsook de doorgewinterde fiscalist. Vanaf 24 uur zijn er al mogelijkheden.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Waar jij als fiscalist aan de slag gaat, daar kies je zelf voor. De werkgelegenheid is het grootst in en rondom de stad Groningen, maar dat is aan jou. Je geeft jouw wensen door aan ons en wij zorgen er voor dat wij het best passende type bedrijf voor jou vinden. In een fiscale baan waar jij je continue in kunt blijven door ontwikkelen. We letten vooral op de toekomstige situatie. Of dit aansluit met waar jij als fiscalist naartoe wil. Pas dan zijn wij tevreden.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Teveel om op te noemen. Maar het belangrijkst is dat jij verdient wat je waard bent. Maar naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg jij de mogelijkheid om studies te volgen, door te groeien naar andere functies en gewoon plezier in je werk. Je komt in een werkomgeving terecht die helemaal past bij jou als persoon. Wil je deels vanuit huis werken, of juist lekker op kantoor zijn onder de collega’s? Wil je parttime werken als fiscalist? Of juist een pappadag een keer in de twee weken? Alles is bespreekbaar bij ons.

Hoe we jouw fiscale baan vinden?

Laat dat maar gewoon aan ons over. Als jij in een gesprek maar zoveel mogelijk verteld over jouw wensen en ambities. Dan weten wij vaak wel de geschikte werkgever te vinden in een fiscale baan die past bij jou. Door ons enorme fiscale netwerk weten wij de juiste wegen te bewandelen. In een tijdsbestek van een paar weken zit jij al bij potentiële werkgevers om tafel.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Eens vrijblijvend van gedachten wisselen met iemand die verstand van zaken heeft als het gaat om de fiscale arbeidsmarkt? Bel onze recruiter fiscaal via telefoonnummer 088-6066040, vraag dan naar Mark Geerlink.