Home » Fiscale vacatures Gelderland

Fiscale vacatures Gelderland

Fiscale vacatures Gelderland

In de provincie Gelderland zijn er tal van accountancy vacatures beschikbaar bij ons. In plaatsen als Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Hattem, Wezep, Heerde, Epe, Vaassen, Apeldoorn, Voorthuizen, Barneveld, Zutphen, Hengelo (gld), Lochem, Lichtenvoorde, Borculo, Neede, Eibergen, Groenlo, Winterswijk, Zelhem, Doetinchem, Zevenaar, Arnhem, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Beuningen, Wageningen, Ede, Bennekom, Tiel, Zaltbommel, Geldermalsen, Druten, Elst (gld) en Lunteren. En nog een behoorlijk aantal dorpen in de Betuwe, Veluwe of de Achterhoek bijvoorbeeld.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Of je nou aan de slag wil in de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek of een van de Gelderse steden of dorpen. Er zijn genoeg accountancy vacatures beschikbaar. In zowel de fiscale aangiftepraktijk alsook de adviespraktijk. We hebben opdrachtgevers die bij het NOB zijn aangesloten. Maar ook RB-kantoren. Belastingadvieskantoren, accountantskantoren en advocatenkantoren met fiscale praktijk zijn voorbeelden van opdrachtgevers waar jij aan de slag kunt gaan.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Een fiscale baan die matcht met jouw profiel, wensen, opleidingsachtergrond, etc. Je weet van tevoren wat de doorgroeimogelijkheden zijn en hoe jouw functie-invulling er precies uit ziet.

Daarnaast is het voor jou goed om te weten dat je meteen een vast contract krijgt, een prima (marktconform) salaris met flexibele werktijden, geen overwerkmentaliteit en de mogelijkheid om thuis te werken.

Hoe we jouw fiscale baan vinden?

Met onze fiscale recruiter vind je de fiscale baan die bij je past. Wij hebben al snel door wat voor type kantoor en functie jij ambieert. En meestal vinden we binnen ons netwerk van fiscale opdrachtgevers een match met jouw profiel.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Ook al ben je misschien niet direct zoekende, of oriënterende. Het is soms eens goed om te kijken waar je staat. Hoe de fiscale markt er uit ziet. Of er wellicht bij een andere werkgever meer potentieel is om door te groeien. En zo zijn er tal van zaken die misschien de overweging waard zijn. Wij zoeken geen jobhoppers, maar wel mensen die bewust een stap willen zetten. Niet alleen voor het salaris, maar omdat het beter in jouw situatie past.

Een vrijblijvend gesprek kan soms een goede investering zijn. Onze recruiter fiscaal is bereikbaar via telefoonnummer 088-6066040 of stuur een mail naar mark.geerlink@profilink.nl.

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.