Home » Fiscale vacatures Friesland

Fiscale vacatures Friesland

Fiscale vacatures in Friesland

Er zijn volop fiscale vacatures in Friesland. Plaatsen als Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Stiens, Grou, Sneek, Heerenveen, Lemmer, Drachten en Dokkum bijvoorbeeld zijn genoeg vacatures te vinden. Ben je dus werkzaam als fiscalist of belastingadviseur en zoek je een nieuwe uitdaging, dan zijn er mogelijkheden genoeg.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Dat je als fiscalist ergens terecht komt waar je lang met plezier kunt blijven werken, fiscaal werk kunt doen wat je echt leuk vindt en ook nog eens fijne collega’s op de fiscale afdeling hebt. Dat is ons gezamenlijke doel. En of je dan bij een klein, middelgroot of groot fiscaal kantoor terecht komt. Daar ben je zelf voor bij. Er is keuze genoeg als we kijken naar de fiscale opdrachtgevers die wij in bestand hebben. Je hebt als fiscalist al snel een luxe positie.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Iedere fiscalist die wij bemiddelen krijgt een vast contract. Verder vinden we het belangrijk dat er doorgroeimogelijkheden zijn. Middels een ontwikkelingsplan blijf jij inzicht houden in jouw loopbaanmogelijkheden. Wil je fiscale opleidingen volgen, dan kan dat op kosten van de werkgever. Wil je meer verantwoordelijkheid als fiscalist? Of heb je partner ambities? Wij zorgen dat al jouw wensen in kaart worden gebracht en spelen daar op in. We bieden die unieke kans waar jij nog geen weet van hebt dat die er is.

Hoe we jouw fiscale baan vinden

Laat dat maar aan ons over. We hebben de afgelopen jaren enorm veel fiscalisten geholpen in hun zoektocht. Vaak fiscalisten die nog niet helemaal precies weten wat ze willen. Maar doordat jij met ons vrijblijvend in gesprek bent komen er vaak mogelijkheden boven drijven en is een serieuze verkenningstocht vaak wenselijk. Komt die fiscale job voorbij wat perfect past bij jouw profiel. Dan zijn wij en jij gelukkig.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Onze fiscaal recruiter is te bereiken via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.