Home » Fiscale vacatures Flevoland

Fiscale vacatures Flevoland

Fiscale vacatures in Flevoland

Als fiscale kandidaat heb je het in de huidige arbeibdsmarkt voor het uitkiezen, er zijn namelijk genoeg fiscale vacatures. Zo ook in de provincie Flevoland. In plaatsen als Almere, Zeewolde, Biddinghuizen, Lelystad, Dronten, Urk en Emmeloord bijvoorbeeld zijn genoeg fiscale vacatures te vinden.

Dus heb jij enige ervaring als fiscalist of heb je een diploma fiscaal recht bijvoorbeeld? En wil je minimaal 24 uur werken in een fiscale praktijk. Dan zijn er volop mogelijkheden.

Waar ga je als fiscalist aan de slag?

Je kunt als fiscale kandidaat bij ons kiezen tussen diverse type organisaties. Kleine fiscale advieskantoren, maar ook grote, internationale accountantsorganisaties, advocatenkantoren of niche praktijken. Het is maar net wat jij als fiscalist interessant vindt.

Wat we jou als fiscalist bieden?

Ten eerste wordt je uitstekend begeleid bij een eventuele zoektocht naar een nieuwe fiscale baan. En wij gaan er voor dat die baan perfect bij jouw profiel past. In de afgelopen jaren is gebleken dat we die match tussen jou als fiscalist en potentiele werkgevers goed kunnen maken. Je krijgt als fiscalist een vast contract, flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten, uitstekende arbeidsvoorwaarden, fiscaal werk wat bij je past en bovenal ook nog fijne en prettige collega’s om je heen. Wat wil je nog meer?

Hoe we jouw fiscale baan vinden

Er zij vele fiscalisten die een mooie fiscale baan hebben gevonden via ons. We houden ons al meer dan 15 jaar bezig met werving & selectie van fiscalisten. Dus jij komt als fiscalist bij ons in een gespreid bedje. We kennen de markt, in heel Nederland, dus ook in de provincie Flevoland. En hoe fijn is het dat jij alle achtergrondinformatie van een kantoor krijgt. Zo weet je ook goed te bepalen of het een match is die op de langere termijn ook interessant is.

Vrijblijvend gesprek met onze recruiter fiscaal?

Onze fiscaal recruiter is te bereiken via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.